Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Värför känns det så här?

Skapad av helena1981, 2017-12-16 22:18 i Kärlek & Relationer

1 148
2 inlägg
0 poäng
helena1981
Visningsbild
F Stammis 1 inlägg
0
Jag ska träffa en ny bekant och fika i arbetssyfte. Och jag har kille, men känner fjärilar i magen och känner mig nervös för att träffa han för första gången. Vi har lärt känna varandra via sociala medier. Men undrar varför jag känner mig så här? Hoppas att det är någon som vet.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 24 Umeå Legend 767 inlägg
0
Ska ni träffas första gången så är det väl helt okej att vara lite nervös. Ni har ju inte setts förut, det är nytt, och man har vissa förväntningar på sig själv och den andra. Ta't lugnt och ha det kul/trevligt :)

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Värför känns det så här?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons