Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vet inte vad jag ska ta mig till..

Skapad av anonononymom, 2014-05-05 00:55 i Kärlek & Relationer

2 266
6 inlägg
4 poäng
anonononymom
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
0
Hej alla hamsterpajare! Jag är en tjej på snart 17 som har varit tillsammans med min pojkvän i ca 1 år och 3 månader.

När jag träffade honom var jag riktigt deppig, mådde dåligt, hade självmordstankar och självskadebeteende - han fick mig att se att jag var vacker, bra som jag var. Han räddade mig hur hela skiten.
Han har alltid förstått mig, och han är min allra bästa vän.
Så fort något har hänt - positivt elr negativt - ringer jag honom först. Han är den jag alltid vänder mig till.

Vi bor tillsammans i en etta (som är min) och har gjort de i ca 6 mån. Vilket gör de hela ännu mer komplicerat.

De senaste 3 månaderna har jag funderat, och även mått väldigt dåligt, då jag märkt att jag varken är kär eller känner mig attraherad av honom. Jag älskar honom, de gör jag verkligen, men inte på de sättet...

Sa till honom häromdagen att jag ville prata. Men inget kom fram. Jag satt och grät och hade inga ord att säga. Han frågade "Tänker du göra slut?" Hela min mage isade till och kändes som om jag skulle spy, "nej, absolut inte!!" svarar jag.. Och på någon nivå ville jag göra slut, men tanken på de fick mig att gå sönder inombords.

Han är världens finaste kille. Underbar verkligen. Ett hjärta av guld.
Men han kommer gå sönder om jag gör slut. Vill inte såra honom.

Dessutom har jag en känsla av att han aldrig mer kommer vilja träffa mig om jag gör slut. Och jag vill inte förlora honom. Han är som sagt min bästa vän..

Hjälp mig, vad fan ska jag göra??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Bumla
Visningsbild
F 29 Sundsvall Hjälte 292 inlägg
1
Håll kvar vid honom, gör nya saker tillsammans som gör att ni kan få tillbaka gnistan så att säga. :)
Och om det inte funkar så får ni kanske gå skilda vägar.

Öööööh...

gaminggirl
Visningsbild
F 37 Lund Hjälte 8 084 inlägg
2

Svar till anonononymom [Gå till post]:
En bra sak att säga är att känslorna förändras för alla, sådär som man känner sig i början av ett förhållande kommer det inte alltid att kännas utan det blir en annan sorts kärlek efter ett tag...

För att sedan komma till lite mer konkreta råd så, som någon sa försök hitta på något trevligt ihop och se hur det känns. Och speciellt fundera ordentligt och kom fram till vad du vill göra, att sats till hälften kan göra saker sämre så antingen kom fram till att du vill satsa på er och kör hårt på det eller om du känner att det inte var meningen att det skulle vara ni två så försök inte tvinga fram något (det kommer ni bägge bara må dåligt av)

Ingen status

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till anonononymom [Gå till post]:
Är i nästan samma situation, inte riktigt men nästan.

Du får helt enkelt tänka efter vad du vill göra. Vill du starta om på nytt ? Göra slut ? Stanna som det är ? Skaffa ett öppet förhållande ? Bli KK's ? Det finns mängder av lösningar som kan fungera. Det viktigaste i alla förhållanden är kommunikation, så prata med honom och berätta hur du känner och se om ni kan hitta en bra lösning som passar båda !

robin söker ny sexpartner.

Strumpwoman
Visningsbild
F 32 Hjälte 623 inlägg
0

Svar till anonononymom [Gå till post]:
Hej!
Jag sitter i ungefär samma situation och jag tror att det är tryggheten i relationen som gör att man inte vill lämna. Jag har inga känslor för han jag trodde var mannen i mitt liv och känner mig inte heller längre attraherad av honom -Vilket är skitjobbigt när man vill känna så och det inte finns där längre!

Så vad är egentligen meningen med att stanna i en relation där dina känslor är mer vänskapliga än vad de är kärleksfulla som de borde vara i en relation?

Hade jag vart du skulle jag inte stannat i den relationen, du kommer inte att må bra av att låtsas känna något du inte känner och till slut kommer han märka det och bli ännu mer sårad.

Så det bästa du kan göra är nog att förklara att dina känslor har förändrats och att du älskar honom, men inte på det sättet du kände innan. Det är skitsvårt att göra en sådan grej, men det är det värt för att du ska må bättre och inte leva i något som ger dig något.

Lycka till med allt och tänk att det kommer vara skitjobbigt, men du kommer vänja dig och till slut kommer du må bättre igen. -Jag lovar.

I am back.

Brainwashme
Visningsbild
F 34 Borås Hjälte 130 inlägg
1

Svar till anonononymom [Gå till post]:
Det är nog viktigt att du tar dig tid att tänka över det här innan du tar några beslut. Jag var i samma situation förra året och jag tänkte efter länge och noga innan jag tog några beslut. Vi hade varit tillsammans i 3 1/2 år och jag kände att det slängde man inte bort bara sådär utan att tänka efter. Men till slut kom jag fram till att jag inte är kär längre, hur jobbigt det än var att inse. Det blev en stor cirkus av det hela som var jättejobbig men i dag sitter jag och undrar varför jag väntade så länge. Men utan betänketiden hade jag antagligen inte vågat ta beslutet. Jag mår så mycket bättre nu och är nu i en ny relation som får den förra att framstå som ...ja jag vet inte ens vilket ord jag ska använda. Löjlig? Man kommer inte undan att det gör ont att såra någon, man känner sig värdelös. Men det läker. Ett tips jag kan ge dig är att omge dig med folk du tycker om om du nu bestämmer dig för att lämna. Det hjälpte mig jättemycket att umgås med vänner efter att jag lämnat min expojkvän. Det hjälpte mig att bli glad och tänka på annat. Lycka till!

Kleff har fullständiga rättigheter


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vet inte vad jag ska ta mig till..

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons