Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kille vill ha hjälp med tjejkläder.

Skapad av Liquorice, 2018-09-01 15:04 i Kläder & utseende

12 521
14 inlägg
0 poäng
Liquorice
Visningsbild
24 Legend 3 inlägg
-1
Jag har alltid varit lite avundsjuk på tjejer som har mer fina kläder att välja bland och inte minst att kunna ha kjol eller klänning när det är varmt. När jag kom in på detta med min flickvän tyckte hon att jag väl får köpa en klänning eller kjol och prova. _Jag tror nog att du skulle vara snygg i rätt klänning. Att låna av henne går inte då jag är mycket längre. Har någon råd om jag ska våga prova tjejkläder och vad som i så fall kan vara snyggt på en lång (1.90) och smal kille. Frågar gärna här så kanske jag kan överraska min flickvän med att se ganska bra ut i tjejkläder.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till Liquorice [Gå till post]:
Ja jätte orättvist att tjejer kan gå med kjol/ klänning när det är varmt! För killar kan ju inte gå i bar överkropp som tjejer inte kan!

Köp en kilt så har du din kjol.

Ingen status

Liquorice
Visningsbild
24 Legend 3 inlägg
Trådskapare
0
Det var inte en diskussion om vad som är rättvist jag var ute efter utan råd om tjejkläder som skulle passa mig. Jag är sugen på att köpa något snyggt och prova hur det känns.
Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
1
Gå in på vilken klädbutik som helst och kolla in damavdelningen. För långa personer så kanske en längre kjol/klänning passar bättre, då den ju automatiskt blir lite "kortare". :) Vart du kan shoppa beror ju helt på vad du är ute efter och vad du har för stil, så svårt att tipsa om något konkret.

Du ska såklart inte behöva tycka att det är jobbigt att köpa kläder som marknadsförs till kvinnor, men jag förstår om det ändå blir det. Du kan i de fallen testa köpa kläder och pröva hemma och lämna tillbaka om det inte passar eller köpa online. Jag har inga tips på specifika butiker för långa personer, men det finns säkerligen många butiker som säljer damkläder för de extra långa också!

Happy hunting!

.. and that's the way the cookie crumbles.

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
-1

Svar till Liquorice [Gå till post]:
Fråga transpersoner vart dom köper sina kläder då?

Ingen status

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
1

Svar till Liquorice [Gå till post]:
Will Smiths grabb har ju modellat i kvinnokläder, för att han helt enkelt tycker att kläderna inte skall behöva avgöra vem du är och att han tyckte det såg fränt ut :) Följ honom kanske han har delat några tips i sociala medier eller så :)

Håller för övrigt med :P Kanske inte så mycket om att bära kjol. Men ofta har tjejer mycket mer utmanande/sexiga kläder än män. Och vad som är sexigt på tjejer är oftast mer hud, medans på killar är det stilighet och muskler (min uppfattning, inte en sanning). Bryt normerna vetja ! :)

Sluta förfölj mig! -_-

Liquorice
Visningsbild
24 Legend 3 inlägg
Trådskapare
0
https://www.zalando.se/new-look-simona-floral-dress-maxiklaenning-green-nl021c0ue-m11.html?selectedsizes=44,46,48,L,XL[/img]

https://www.zalando.se/mintandberry-maxiklaenning-eden-m3221c0ng-m11.html?selectedsizes=44,46,48,L,XL[/img]

https://www.zalando.se/gina-tricot-fanny-wrap-skirt-omlottkjol-blackbluewhite-gid21b00d-q11.html


Jag har varit och provat två klänningar i butik men de satt inte bra. Var lite läskigt och vill inte fråga om råd. tänker nog beställa på nätet istället. En lång klänning eller kjol och blus...? Några åsikter eller tips?
Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 518 inlägg Online
0
Ts är borta sedan länge, och tråden väcks med trams.
Rensar och låser.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Livet » Kläder & utseende » Kille vill ha hjälp med tjejkläder.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons