Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så äckligt ful

Skapad av Anonymhihi, 2018-10-19 19:12 i Kläder & utseende

15 995
9 inlägg
1 poäng
Anonymhihi
Visningsbild
Legend 21 inlägg
0
Okej jag har aldrig tyckt att jag är snygg, MEEEN har kunnat tyckt ja men jag ser helt okej ut, men nu har de kommit till en punkt då jag gråter mig till sömns VARJE kväll för ångesten att se mig i spegeln nästa dag. Jag HATAR min kropp mitt ansikte mitt hår ALLT varenda millimeter på min kropp HATAR jag, och jag vet ej va jag ska göra åt de.
Kan ej va med på familje bilder eller bilder över huvud taget, ser jag mig på övervakningskamerorna på affärer vill jag bara dö. Jag vill inte va så här ful. Och snart orkar jag helt ärligt inte leva mer. Orkar inte.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 980 inlägg
1

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Du har skrivit om att du inte är nöjd med din vikt och vill svälta dig i form, samt att du har bristningar som du inte känner dig bekväm med. Detta kommer i kombination med att du skrivit om att en kille du tyckt om och känt att du klickat med plötsligt blivit tillsammans med någon annan.

Det känns som att du fått dig en smäll av livet, en smäll som gett dig en skev av vem du är och hur du ser på dig själv. Det viktiga med det här är att den bild man ser när man är ledsen väldigt sällan matchar med den bild som folk i ens omgivning faktiskt har om en. Det är lätt att vara allt för självkritisk, att gräva ned sig, isolera sig och må dåligt. Det är i regel en väg som vare sig är trevlig eller hälsosamt att gå längs ensam.

Jag skulle rekommendera att du försöker prata med någon. Vare sig du pratar med en förälder, en kurator på skolan, eller går till ungdomsmottagningen och pratar av dig. Det finns hjälp att få när livet är jobbigt. Man behöver inte stå ensam när det känns som om världen rasar runt en. Ibland är det bättre att räcka ut en hand och be om hjälp än att ställa sig i skymundan och rasera totalt.

Even boys have something to say if you listen long enough

hellyaitsme
Visningsbild
F Legend 6 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
bara lär dig att tycka om dig

YALL BETTER SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE

90sSkaterGrill
Visningsbild
F 20 Legend 11 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
du får ju tänka på det som e bra då jag vet inte om du tänker på vad andra tycker men andra människor bryr sig inte ett skit och alla bryr sig bara om hur de själva ser ut egentligen va inte ledsen om du till exempel tycker du har fin näsa eller fina ögon tänk på de då istället så brukar jag göra allså inte tänka på helheten för då känner man sig ful som fan men om du fattar så fokusera bara på de som är bra king e du

ZZZzzz

Anonymhihi
Visningsbild
Legend 21 inlägg
Trådskapare
0

Svar till lovisa3456445 [Gå till post]:
❤️

TLTGja
Visningsbild
P 26 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Jag håller med om allt vad godis apan säger.

Men om du känner att du inte längre orkar leva och funderar på att ta ditt eget liv så måste du söka hjälp nu.

Om du känner att du inte kan prata med dina föräldrar så måste du gå till skolans kurator på måndag, om du inte känner att du kan lita på kuratorn så måste du gå till ungdomsmotagningen.

Jag har dålig erfarenhet av ungdomspsykiatrin.
Men såvitt jag vet är de jättebra på att hjälpa folk med självskadebeteenden, självmordstankar och anorexia.

Jag tror på att du kan klara av detta på egen hand, men som du uttrycker dig så borde du verkligen söka hjälp.


Svar till godis-apa [Gå till post]:


The leetest herperderper

Anonymhihi
Visningsbild
Legend 21 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Gå till ungdoms mottagning om ätstörningar behöver jag inte, för jag är inte sån. Jag är frisk. Jag har allt under kontroll bara att jag överlever utan mat. Och sen att jag är ful de tycker nog många om säg själva, och ja att begå självmord hade varit skönt om jag vågade göra de. Men nu vågar jag inte allt jag ville va bara att någon ska förklara för mig hur jag kan går ner i vikt utan mat. Och allt börjar på måndag morgon, då slutar allt med maten. De blir inge mer mat. Jag vill bara vara smal , de är allt jag ber om

TLTGja
Visningsbild
P 26 Hjälte 4 092 inlägg
0
Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Nu är jag för impulsiv för att hjälpa dig.

Men jag uttrycker nu allt jag inte borde.
Är du helt jävlar dum i huvudet?
Förstår du inte att du bara kommer må sämre av att sluta äta?
Det enda som kommer få dig att må bättre är att BÖRJA TRÄNA!
Spring om du äter massa kolhydrater, styrketräna och powerwalka om du käkar massa fet och protein.

Egentligen räcker det att börja äta nyttigare och successivt gå längre och längre promenader tills du når ca 40 minuter i naturen varje dag om du vill må bra.
Sen är det även bra att springa eller styrketräna, eller cykla så du blir svettig i typ 30 minuter 2-3 gånger per vecka.

Slutar du äta kommer du bara må sämre och sämre tills du antingen blir inlagd på sjukhus och psyket eller tar ditt eget liv.

Det är helt ditt eget val.
Själv sitter jag här och dömer dagens ungdom och deras oförmåga att tänka själva.
Det är förvisso lite samhällets fel, men grundläggande biologi och hälsa lär man sig redan i lågstadieklass.Tillägg av TLTGja 2018-10-21 15:19

För övrigt säger ditt tillägg "jag är inte sån" fruktansvärt mycket om hur mycket extern hjälp du behöver.

Men jag tänker inte bry mig, du kommer få hjälp när du börjar svimma på lektionerna p.g.a. näringsbrist.

The leetest herperderper


Forum » Livet » Kläder & utseende » Så äckligt ful

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons