Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avvikande sexualitet

Skapad av snallatjejen, 2019-01-25 01:10 i Sex & Sinne

2 624
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
snallatjejen
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-1
Hej,

Min sexualitet avviker på flera sätt och detta leder till stort lidande för mig. Jag kan bara bli RIKTIGT kåt om jag upplever mina fetischer (vilket inkluderar grovt våld/död)

Är det någon som lider av samma problem? Säg inte uppsök psykolog för det är för pinsamt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

erkan
Visningsbild
Legend 14 inlägg
1
Du behöver hjälp ASAP
AndyE
Visningsbild
P 40 Legend 3 inlägg
1

Svar till snallatjejen [Gå till post]:
Att ha en sexualitet som känns avvikande är inte roligt. Att inte kunna tända på "normalt sätt" skapar både frustration, oro och sorg. Längtan finns ju alltid där och den går inte att få bort. Men, dina fetisher BEHÖVER INTE innebära att någon ska bli skadad eller dö för att du ska kunna njuta!
Fundera på vad det verkligen är du tänder på. Är det smärta? Är det de visuella intrycken (blod, stela "döda" kroppar) eller...?
Jag kan tänka mig att du sedan skulle kunna försöka att justera dina fantasier så att du kan få njuta genom t.ex. rollspel.
Du behöver experimentera. Jag garanterar att det finns andra saker som kan få dig att tända. Det gäller bara att hitta det.
Du behöver ha en sexpartner som du kan experimentera med. EXPERIMENTERA INTE TILLSAMMANS MED FRÄMLINGAR! Har du otur så träffar du någon riktigt sjuk människa som verkligen vill skada andra.
Jag lovar dig att det finns en lösning. Jag vet inte hur gammal du är eller hur sexuellt erfaren du är men du behöver inte gå omkring och känna dig ensam och "onormal". Det kan kännas svårt och det kan krävas en hel del jobb med att komma vidare, men ditt problem, hur jobbigt det än känns, är inte något som behöver knäcka en människa.
mvh
Andy


Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Avvikande sexualitet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons