Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Enkät om mäns negativa sexuella erfarenheter

Skapad av MBrodlova, 2018-02-06 15:30 i Sex & Sinne

1 278
1 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
MBrodlova
Visningsbild
29 Stammis 1 inlägg
2
Hej!

Som en sista del på Psykologprogrammet i Lund skriver jag mitt examensarbete om mäns upplevelser av sexuell utsatthet, sexuella övergrepp och våldtäkt.

Jag söker de män som har erfarenheter av sexuellt laddade händelser som skett mot deras egentliga vilja. Detta kan vara sexuella handlingar där man explicit uttryckt och visat att man inte ville delta i men behöver inte vara det. Ingen upplevelse är för liten. Alla som identifierar sig som män och är minst 18 år gamla får delta. Om du är en av dessa män som haft sådana upplevelser är jag bottenlöst tacksam om du vill delta i enkäten som ställer frågor kring ditt perspektiv, dina tankar och upplevelser. Dina svar i enkäten är helt anonyma.

Jag uppskattar verkligen era svar och ert mod.
Tryck här för att öppna enkäten på en ny sida: goo.gl/gBak5j

Tack på förhand,
Om ni har några kommentarer, tankar eller frågor lyft dem gärna.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Enkät om mäns negativa sexuella erfarenheter

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons