Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pubertet- penis

Skapad av Datan0rd, 2019-06-02 18:14 i Sex & Sinne

2 644
4 inlägg
3 poäng
Sex och blandat
Datan0rd
Visningsbild
P Legend 1 inlägg
0
Hej jag är en kille på snart 15 år. Jag har fått ett litet problem skulle jag säga. Jag runkade runt 4 timmar i 2 dagar utan att komma nu kommer problemet. Nu efter nån månad efter jag gjorde har jag märkt att min penis har krympt 1,5cm. Jag kom in i puberteten när jag var runt 10 år, väldigt tidigt så att säga och börja runka när jag var runt 11 år eller mindre. Vad är det beror på att min penis har krympt? Är det att jag runkat för länge eller är det något annat?

14 årig pöjk som gillar o spela datorspel

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3
Om du har en normallång dase och fortsätter i samma takt kommer du att ha runkat bort hela inom loppet av tre veckor - illa!

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

CokeInSpace
Visningsbild
P Kändis 90 inlägg
0

Svar till Datan0rd [Gå till post]:
Det är vanligt att penisen blir mindre igen efter att den varit hård. Att du haft stånd i 4 veckor är imponerande måste jag dock säga, din penis måste vara trött.

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Datan0rd [Gå till post]:
Nej onani gör förvisso att du kanske inte blir lika hård direkt, men tillslut anpassar sig kroppen och du blir hård väldigt mycket snabbare.

Dock ingenting jag rekomenderar.

Men som svar: hur har du mätt? Hur ofta har du mätt?
Har du fått 1.5 cm extra fett runt snoppen?

The leetest herperderper


Forum » Livet » Sex & Sinne » Pubertet- penis

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons