Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gymnasiearbete smärtstillande läkemedel enkät

Skapad av GA, 2018-03-27 16:47 i Skola & Jobb

3 897
2 inlägg
0 poäng
GA
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej!

Jag skriver ett gymnasiearbete om receptfria smärtstillande läkemedel baserade på paracetamol, och skulle verkligen uppskatta om du ville hjälpa mig med detta genom att svara på denna enkät. Enkäten är inriktad på användning av läkemedel av denna typ, men även du som sällan eller aldrig använder dig av sådana kan svara. Du är helt anonym.

Tack!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Uw2lRTuBs0e0w2P9WQuXXCyhOWbpE3VBjS-u4RkhzpNUQ1pDRkVFNTFLS0lZTzUxNjdFWFBMN1c3TC4u

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Skola & Jobb » Gymnasiearbete smärtstillande läkemedel enkät

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons