Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Julklappsleken i skolan

Skapad av Anonym22, 2017-12-18 19:44 i Skola & Jobb

4 127
2 inlägg
0 poäng
Anonym22
Visningsbild
P 22 Hjälte 57 inlägg
0
Hej kära hamsterpajare!

Jag ska spela julklappsleken på torsdag i skolan och måste därför köpa något roligt att ha med, och just därför vänder jag mig till er roliga själar!

Budgeten är satt av klassen till 20-30kr (kan spendera mer om jag får ett bra förslag). Måste tillägga att jag går ettan i gymnasiet. Nu vill jag ha tips på roliga prylar att köpa! Något lite ovanligare hade varit kul, kanske något sexrelaterat? (Inte kondomer, blir lite tråkigt, tror dessutom att ett par andra tänkte köpa det.)

Tack i förhand! Ha en bra jul!

PS. vet inte riktigt om jag placerade denna detta inlägg i rätt tråd men hoppas att den inte passar helt fel in i alla fall :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Plaskvatten
Visningsbild
P Legend 3 inlägg
0
Ooh det är en rolig lek, kolla på buttericks eller liknande skojaffär, de brukar ju ha roligt godis med fisksmak och liknande. Där kan du säkert hitta något lite skojigare, annars är kanske en pocketbok eller ett par strumpor säkert alltid uppskattade :) Då kan ju pocketboken vara av den roligare sorten om den ska vara lite roligare, typ 50 olika typer av dass eller liknande.

Hoppas du hittar något kul och att personen som får den blir glad :)
EDIT: såg att jag var lite sent ute :(

Forum » Livet » Skola & Jobb » Julklappsleken i skolan

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons