Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Söker sommarjobb!!!

Skapad av Mosan05, 2017-06-10 20:20 i Skola & Jobb

4 777
7 inlägg
4 poäng
Mosan05
Visningsbild
F 19 Legend 5 inlägg
0
Jag är en tjej på 12 år som försöker att hitta sommarjobb... jag har letat massor men inte hittat ngn som vill ha en tjej som är 12 år, bara 13+... :( vet du något ställe som anställer anställer 12 åringar? Tack!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
2
Gillar du djur? Kan du något om hundar? Om så, då kan du ju sätta upp posters där du kan tänka dig jobba som hundvakt t.ex? Eller klippa gräsmattor nu när sommarn står i blom? Eller varför inte baka något och stå vid ett gathörn och sälja för en slant? Sommarjobb finns om man bara är lite kreativ.

Ingen status

Mosan05
Visningsbild
F 19 Legend 5 inlägg
Trådskapare
1
Tack för tipset! Kan kanske göra något av det du skrev!
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Mosan05 [Gå till post]:
Prata med dina mamma eller pappa, om att någon av dem kan göra ett inlägg på Facebook. Ofta finns det lokala facebookgrupper (Ex "Köpings anslagstavla" osv), där någon av dem kan göra ett inlägg om att deras dotter erbjuder sig att vara hundvakt, gräsklippning eller liknande :)

Prata alltid med dina föräldrar om du blir kontaktad, kan vara en del som lurar dig att jobba utan att få pengar för det.

Lycka till!

Sluta förfölj mig! -_-

therealsib
Visningsbild
P 26 Legend 15 inlägg
1

Svar till Withz [Gå till post]:
Läste bara snabbt "stå på gatuhörnet och tjäna en slant" och garvade satan.


Svårt att få jobba som 12-åring, kommer ihåg att jag hade samma problem när jag var yngre, sök någonting som inte kräver så jävla mycket talang, typ städa på något mindre ställe eller som sagt passa djur. Tips från coachen är ju att ändå söka ett jobb som kräver att man är 13-pluss, de kanske kan göra ett undantag?
Salad
Visningsbild
Legend 3 inlägg
0
Tyvär får du inte jobba enligt lagen men försök att göra hemma jobb som du får av föräldrarna eller sköta om hundar till personer
Linkish
Visningsbild
P 26 Kändis 36 inlägg
0
Du svarade på en väldigt gammal fråga haha

Jooo


Forum » Livet » Skola & Jobb » Söker sommarjobb!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons