Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sovhörlurar för att sova bättre

Skapad av Andersson91, 2021-04-01 14:04 i Livet

6 597
5 inlägg
0 poäng
Andersson91
Visningsbild
P 27 Veteran 1 inlägg
0
Hej,

Har haft sömnbrist ett tag och har generellt svårt för att sova. Har sovit med mina airpods nu i några dagar, med lugn musik från naturen typ, och det har hjälpt en del. Dock kan jag vakna i natten av att det gör ont i öronen om jag ligger på sidan då hörluren trycks in i örat, eller om jag inte somnar tillräckligt snabbt. Har googlat lite på detta och hittade en artikel som listade några bra alternativ. Men jag undrar om det är någon som har erfarenhet av sovhörlurar eller bara kan komma med nåt annat tips som hjälpt er? Värt att tillägga är att jag redan sen innan har ett tyngdtäcke, men det har inte gjort någon märkbar skillnad tycker jag.

Tillägg av Guud 2021-04-01 20:37

Vi behöver inte länken här. Folk kan ändå komma med förslag!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till Andersson91 [Gå till post]:
Jag tycker du borde reda ut i stället varför du har sömnbrist. Är du aktiv om dagarna? Kroppen behöver aktiveras för att bli trött. Ta det i den ordningen, först varför, och ja musik kan hjälpa men den kommer inte lösa problemet eftersom det är något som gör att du har svårt att somna och sova.

20.12.2007 <3

Godismorfar
Visningsbild
P 35 Trollhättan Hjälte 58 inlägg
0
jag brukar lyssna på min farbror som berättar gamla fiskarhistorier när han nätfiskade i Kongo. På ojämna veckor brukar vi gå på löpband och laga sillsoppa. Lyssna på din farbror om du har en sådan

Väntar på choklad

Kul1
Visningsbild
Veteran 52 inlägg
0


Inte alla som har en farbror bredvid sig när de ska sova.

Forum » Livet » Sovhörlurar för att sova bättre

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons