Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Utspark!!!!!!!!

Skapad av pussgurka123, 2021-05-04 13:09 i Livet

2 751
4 inlägg
11 poäng
pussgurka123
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
-2
Tjenaaa, går i ettan nu och min klass planerar utspark för treorna. Vet att man ska tänka på corona så handsprit kommer finnas haha ;)))

Men ge mig ALLA era bästa tips för att maxa deras utspark, kommer nog förekomma alkohol på utsparken så bara kom med helt as roliga idéer. Har tänkt på fylle brännboll å har lite andra idéer.
Vad hade ni kört för utspark för att få igång en as rolig utspark?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

DreamEvil
Visningsbild
P Kode Veteran 11 inlägg
10
Ja här ska du få några heta tips från oss som jobbar på IVA, och jag talar nog för oss alla utan att behöva fråga någon av mina kollegor.

Använd Zoom, skype eller annan valfri online tjänst där ni kan bjuda in alla till ett digitalt rum.
Få 3orna att köpa folköl osv, det som man får köpa själv innan man fyllt 20, sedan så kör ni roliga lekar där man ska dricka på olika ord eller när man inte klarar någon uppgift.

Helt ärligt. Det är inte värt smittspridningen i säg att ge sig in på att hitta på aktiviteter med många människor, dessutom är det inte tillåtet att ha någon form av arrangerad träff med mer än 8 personer och det blir svårt att ha en utspark av 3orna då, speciellt om ni bara får vara 8 personer.

Men jag lider med er, precis som förra året när många som gick ut ur 3an inte fick åka flak med mera pågrund av den rådande situationen som vi befinner oss i än idag, tyvärr
pampers
Visningsbild
F 29 Hjälte 192 inlägg
3
Absolut bästa svaret (y)

"Happiness is like peeing your pants: Everyone can see it, but only you can feel it's warmth."

Patrikp
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0
Vi kallade det för utspring back in my day. Mitt tips är håll avstånd från varandra och gå hem. Also, om du går i ettan varför planerar du för treorna?

HareKrishnas gud sedan 2014


Forum » Livet » Utspark!!!!!!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons