Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill ha era åsikter

Skapad av Mmm123, 2017-11-19 17:18 i Ungdom

4 265
4 inlägg
0 poäng
Mmm123
Visningsbild
1 inlägg
-2
Hej, jag är 15 årig tjej som är lite upp o ner med min vikt. Jag är 165cm och väger 60kg är det mycket eller normalt?
Skulle helst vilja gå ner ungefär 5/6 kg, några tips?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 24 Umeå Legend 763 inlägg
2
Det är känsligt att banta när man fortfarande växer, och är nära sin växtkurva, vilket du verkar vara. Om du går upp i vikt med din nuvarande diet så kan du dra ner på socker om du äter mycket sånt.

När jag märkte att allt började sätta sig runt magen för nå år sen så drog jag ner på socker och kolhydrater.

Läsk varannan helg istället för varje.
Mindre socker i te.
3 mackor istället för 4.
1dl makaroner istället för 1½
0,75dl ris istället för 1dl

Viktigt är att fortfarande se till att du får i dig tillräckligt med näringsämnen och energi för att klara dagen :)

Ingen status

Lexzuz
Visningsbild
P 26 Legend 14 inlägg
0
Jag är själv överviktig som fan, de som fungerat nu som verkligen fungerar, har provat allt från viktväktarna till o gymma de enda som fungerar är LCHF inga kolhydrater så som potatis makaroner och ris bara kött grönsaker o sås, inge socker i dricka, cola zero eller loka, allt du behöver klara av för att gå ner i vikt är att övertala dig själv i huvudet att du klarar det, det enda som hindrar dig är du själv.
datapersonen
Visningsbild
23 4 inlägg
0
Är väl bra att försöka äta helt okej nyttigt för det mesta MEN mitt största tips är att inte gå in i nåt slags bantningstänk. Alla tjejer jag känner, inklusive mig själv, har varit där någon gång och många av oss är helt förstörda av det. Mest var det väl när vi var ca 15, och dom tankarna kommer fortfarande tillbaka ibland. För att inte tala om de som faktiskt utvecklade en "riktig" ätstörning. Det är inte värt att gå och tänka på det. Tänk hur mycket tankekraft du lägger på nåt sånt istället för att utveckla andra intressen eller sidor av din personlighet. Det är mycket roligare att tex bli riktigt bra på något man är intresserad av, än att banta. Kram!!

Forum » Ungdom » Vill ha era åsikter 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons