Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vill inte att min mamma lägger sig i särskilt min

Skapad av Grov, 2018-09-18 21:58 i Kärlek & Relationer

842
2 inlägg
1 poäng
Grov
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej är en kille på 25 år som har särskilt två problem min vikt och mitt alkoholintag dricker så jag skakar av relativt svag alkohol som vin och öl märkbart regelbundet som min mamma lägger sig i för 2-3 månader sen vägde jag 5-6 kg mer än nu det tycker hon är fruktansvärt och fruktar att jag ska gå ner 5-10 kg till snart. 2 meter lång ursprungligen 84-85 kg nu kring 78-79 kg

Då jag vägde kring 85 kg innan och är lång nu sista tiden kan jag efter två tuggor på tallriken känna nu är det stopp obs ingen anorexia är det för jag har noll vilja att varken gå upp eller ner jag bryr mig inte helt enkelt.

Det andra är att jag dricker för mycket vilket jag förstår mer men vill inte ha henne med i båda grejerna vad kan jag göra? hon söker till och med hjälp för detta är det alkoholen det gäller dra hon in maten och jag känner mig djupt kränkt/sårad?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 1 999 inlägg
1
Svar till Grov [Gå till post]:
Flytta hemifrån. Så, fixat. Nu slipper du ha din mamma hängandes över dig.
Är detta ej möjligt ? Grattis, du bor under hennes tak vilket betyder hennes regler.
Bara till att acceptera.

robin söker ny sexpartner.


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Vill inte att min mamma lägger sig i särskilt min 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons