Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2010-04-08 22:10

  Ny admin och prao OVs!


  - Entrero P34

  Vad har har mer hänt nu när kodarna har varit så duktiga? (Ja, det här kommer i en separat nyhet senare idag eller imorgon då de behövde lite mer tid för att testa allt)

  Jag själv har läst i forumet, tittat lite på whine, gnäll, okonstruktiv kritik och konstruktiv sådan och utifrån detta kom jag fram till att vi behövde en admin till så utöver Chaosweaver, Roadgunner, ananas och Tampongtomte så har vi numera även Shinra!
  Kompetent, mogen, hjälpsam och trevlig är alltid något som fungerar i långa loppet och då han varit OV i flera år så ska han nu hjälpa nya ordningsvakter, svara på frågor, berätta hur man ska hantera ärenden, hantera klagomål på ordningsvakter och kolla upp att de sköter sig då och då och mycket mera. Till sin hjälp fick han lite nya leksaker, flagga och status samt den här nyheten.
  Grattis till Shinra!
  För de som inte har varit uppmärksamma så blev Fnas OV för ganska längesedan men han fick ingen nyhet så jag nämner honom nu. Hej svejs Fnas!
  EmmaSivCaroline och Knug blev också ordningsvakter för ett tag sedan och paraden fortsätter.
  Denna veckan så får vi också nya ordningsvakter på prövotid. Det är Lurioso, Erotisk_Eruption och linnita. Alla tre är väldigt trevliga, roliga att prata med, mogna, har skrivit vettiga inlägg i forumet, är veteraner på sajten och klarade min screening, svarade bra på frågor i intervjuer med mera. Utöver det fick de läsa en massa guider om hur verktygen fungerar, en lång text om hur man moderar etc.

  En sista grej. Det händer inte än men framöver kommer alla sen att bli tvungna att byta sina lösenord (detta sker automatiskt men vi tänkte bara meddela er). Detta då vi byter ut funktionen som gör lösenorden säkrare igen och ändrar hasharna.
  I övrigt sitter vi och planerar på allt som ska hända, ändras, kodas och utvecklas.
  Detta var allt för denna gången men vi hoppas att ni är minst lika glada och lyckliga som vi är över allt det som händer och sker!

  Kommentera om Ordingsvakterna och admin i forumet >>

  Med vänlig hälsning
  Magnus Andersson och ledningen

  « Tillbaka
 • 14 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons