Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2011-05-30 01:06

    Blöta hamstrar, kramades kaniner och ensam trosa


    - Rojk P36

    Då var Lisebergs-IRL:et till slut över. Mycket skratt och många blöta kvällar (hjälp vad det regnade..) senare så blickar vi tillbaka över helgen.

    Taxi Mölndal hittar tydligen inte i Mölndal. NKL fick alltså gå utan mig och hämta skocken hamsterpajare som stod vid Drottningstorget. Hela 48 stycken hade hittat sig dit och därefter invaderade vi Liseberg medan regnet invaderade oss. Inte blev vi ledsna för det utan större delen av gänget begav sig bort mot arkadhallen efter ett mål mat.

    Vi hade på eftermiddagen en fototävling som gick ut på att man skulle fota ett antal sedan tidigare bestämda objekt. Folk delade upp sig i lag och sprang iväg för att uppfylla uppdragen. Är det nånting hamsterpajare har så är det kreativitet och livlig fantasi. Efter att alla lagen hade redovisat sina foton så blev resultattavlan enligt följande:
    1. Team Andy (dock minuspoäng för fakespya!)
    2. Team Divinity
    3. Team Mango
    4. Team Murrig
    5. Team Hejt
    6. Team Cola
    Grattis till vinnarna som får specialstatusen papparazzi och varsin tröja om ni inte redan har en. Uppdragen kan du hitta här i IRL-tråden

    Senare på kvällen åkte folk åt varsina håll och fortsatte umgås hela natten lång. Vissa kanske lite mer andra, bara Hamstern vet. Synd bara att vi glömde spela Borderline, Åland, Whoreline..vad nu den hette.

    Om du har några foton eller videoklipp ifrån IRL:et så tar Soode gärna emot dem på Soode@hamsterpaj.net. På så sätt kan vi sammanställa alla bilderna och ha dem på ett och samma ställe! Fotona från tävlingen skulle också vara roligt att ha.

    Vill du fortsätta snacket om IRL-let så går det bra att göra i den här gruppen som heter just Lisebergs-IRL. Har du något intressant skvaller du vill dela med dig av?

    Vi syns i slutet av sommaren på nästa IRL!
    /Rojk

    PS: Vi hittade ett par trosor på moodhs golv. Dessa saknar en ägare (ja, vi har redan frågat moodh) och vi söker nu någon som vill kännas vid dessa. De är lila med svarta hjärtan på och av märket ♥ My Cheeks. Får du känslan av att det kan vara dina så kontakta Midnattmannen som har lånat hem dem till sig. Vad han gör med dem tar inte jag något ansvar för. Se nedan för bilder.


    « Tillbaka
  • 22 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons