Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2014-08-23 11:09

    Kakor, Kristdemokraterna och fails


    - keinanen P33

    Gör vår VD glad - följ oss på Facebook!


    Vår VD vill att Hamstern ska få fler följare på Facebook. Han har hotat oss med att inte ge oss mer kakor om vi inte får in fler följare. Så för varje ny följare får vi en kaka - Tryck här för att börja följa oss!.



    Andreas Carlson (KD): Genom att göra yrkesförberedande gymnasieprogram två-åriga och mer förlagda på arbetsplatser kan vi bidra till att utslagningen i gymnasiet minskar.

    Vi vill också bygga fler broar mellan skola och arbetsmarknad. Idag kan det många gånger vara ett gap mellan skolans värld och arbetslivet. Ett är att införa en särskild lärlingsanställning där man går in och lär sig ett arbete innan man kan bli fullt anställd... [Läs vidare]



    Fail i valet

    I vårt forum kan du posta roliga fails inom valet 2014. Här kommer vi att samla roliga bilder, kommentarer och mycket mer. Det roligaste eller konstigaste just nu är att Miljöpartiet kör runt med en utländsk buss på sin valturné [Hoppa in i diskussionen]


    Ha en fortsatt trevlig lördag!
    /Kein.

    « Tillbaka
  • 1 kommentar

    • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
    • 0
      !
      Visningsbild

      Nossebroskola694 - 2019-11-05 13:02 - Svara


      hej sisters

Annons
Annons
Annons
Annons