Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2015-11-23 20:13

  Hamsterpajs nya boss!


  - Andy P31

  Hej alla!

  Andreas heter jag, 25 år gammal och nybliven ansvarig för vårat älskade Hamsterpaj!

  Jag har varit medlem på Hamstern sedan 2004 och varit både Ordningsvakt och Admin samt mer eller mindre aktiv under olika perioder. Jag har växt upp med Hamsterpaj och många av mina närmaste vänner än idag har jag lärt känna här på sidan. Jag har sett sidan från dess bästa och lite mindre bästa sida under åren, så nu är det dags för en ny era för hamstern!

  Det kommer ske många förändringar på sidan framöver, förhoppningsvis kommer alla vara till det bättre. Jag kommer lyssna noga på er som användare och tillsammans ska vi se till att vår kära hamster kommer må och bli så bra som en hamster bara kan!

  Nu närmaste tiden kommer jag spendera med att sätta mig in i sidan igen efter en tids inaktivitet, samt lära känna er igen. Efter det kommer vi börja jobba ordentligt på att få tillbaka hamstern till full styrka och visa Sverige varför Hamsterpaj är och alltid har varit Sveriges bästa ungdomscommunity!

  Jag vill även tacka keinanen och Gurrewe för deras tid och arbetet de gjort för hamstern, ett ton kakor till vardera av er! :)

  Min gästbok här på sidan samt min mail; andreas@hamsterpaj.net står alltid öppen för era frågor och funderingar. Ni kan även hitta mig i forumet, där jag hoppas vi alla kommer träffas en hel del framöver.
  Ge mig alla era tankar, idéer, funderingar, frågor, förhoppningar, rädslor eller precis vad ni vill!

  Jag hoppas ni alla är lika peppade inför Hamsterpajs nya kapitel som jag är och tills nästa gång, simma lugnt och glöm inte långkalsongerna imorn!

  //Andy

  « Tillbaka
 • 18 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons