Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2009-04-26 17:12

    Vad händer?


    - Entrero P39

    Som endel har påpekat till och från är vi som utvecklar sajten, fyller på med nytt material och mycket annat inte alltid riktigt framkommande med information om vad som sker så jag tänkte att jag skriver något litet om vad som händer.

    Det har inte tillkommit så många nya funktioner som berör användare överlag utan mest har det varit lite gestapoverktyg som lite allmänt är till för att jag och Victor samt admins ska kunna se lite vad som sker modereringsmässigt sett. Vi får lite insyn i motiveringar, beslut, aktivitet och en hel del annat när det kommer till sajten vilket leder till att vi kan ge konstruktiv kritik till de som modererar.
    För de som inte hängde med i vad jag menar så är det kort sagt: om vi kan se vad som är fel kan vi be personen att ändra på sitt beteende så att alla blir glada och nöjda.

    Jag själv har något halvdussin projekt på gång, främst riktat till mitt och Victors lilla projekt att återinföra administratörernas roll på sajten och ni kommer att få se mycket mer utav dem framöver.
    Har man några frågor gällande moderering och inte blir nöjd med svaren kan man vända sig till en administratör. Det är RoadGunner, ananas, Tampongtomte och Chaosweaver som är administratörer nuförtiden. Jag och Victor är ansvariga även för dem men då vi har för många andra projekt för nuvarande så kan vi inte hantera alla förfrågningar och just dessa fyra valdes ut både för sin kompetens men också för sig förmåga och mognad och de är väldigt trevliga hela bunten.

    Jag själv har roat mig med att skriva en liten artikel:
    http://www.hamsterpaj.net/artiklar/?action=show&id=111
    om ordningsvakterna för den som är intresserad. Den säger inte så mycket då de flesta redan känner till mycket av vad som står i den men om inte annat finns det lite rolig info om de flesta ordningsvakterna i den.

    Nu i nästa veckan om jag får lite fart så kommer det att komma desto mer artiklar eller att jag slutför andra projekt och jag skriver mer om det då men fram tills dess, ha det gott och glöm inte att gå ut och njuta av solen!
    Jag själv har njutit för mycket då jag är rätt kräftröd men jag är lika glad för det. ^^

    « Tillbaka
  • Kommentera

    • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons