Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Illaluktande vätska under förhuden

Hejsan! Jag är lite fundersam över nån slags vätska under ollonet som kommer då förhuden är över och den luktar lite illa.
Jag har försökt att tvätta bort det hela tiden men den kommer jämnt tillbaka. Jag har en bra hygien över hela kroppen och framför allt underlivet men blir aldrig av med det. När förhuden är nere kommer den dock inte. Vad är det för nåt och hur får jag bort det?
Tror inte tjejer skulle uppskatta denna vätska.
Tack på förhand!

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan!

Det du beskiver är talg, smegma, ett ämne som produceras vid könet för att smörja in ollonet så att det inte blir torrt och spricker. Precis som du säger så bildas det alltid nytt och det luktar inte så gott men man får enkelt bort det genom att skölja bort det med ljummet vatten.
Det är inget onormalt utan det är meningen att det ska vara där men man bör som sagt tvätta bort det, både för hygienen och för att det inte luktar något vidare då det bildas bakterier i det.

MVH Magnus

Annons