Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hur gör jag för att nå njutningen

Hej
Det är så här att jag älskar verkligen min kille men själva sex biten är sådär, visst det är lite skönt men inte så skönt att jag får orgasm och han kommer så himla fort vad ska jag göra får att få den där njutningen?

Visningsbild

Borttagen svarar:

Det är ett rätt vanligt problem och man kan gå tillväga på många olika sätt. Något som är viktigt är att du känner dig själv och din kropp rätt så bra.

Försök att känna efter var du är som mest känslig och vad du tycker är skönast vid onani, sedan försöker du att guida killen till att tillfredsställa dig på detta sätt. När han väl gjort det så vet han på ett ungefär vad du gillar med fingrarna och då kan han förhoppningsvis använda sin penis för att tillfredsställa på samma sätt.

Ju bättre du känner din kropp desto bättre kan du få din kille att känna den vilket gör det lättare för honom att tillfredsställa dig.

En annan sak för honom att göra kan vara att träna upp sin pc-muskel så att han kan bli lite uthålligare och inte kommer så fort. En annan bra sak kan vara ifall han onanerar innan ni träffas för sex, en utlösning ca 30 minuter upp till någon timme innan kanske får honom att hålla ut en liten stund extra.

Ett bra sätt för er att förbättra din upplevelse av sex kan vara att ägna mer tid på förspelet och där kanske inrikta sig på dig? Låt killen smeka och slicka dig länge och väl. Låt honom även rikta in sig på andra delar av din kropp inte enbart ditt underliv.

Att smeka brösten lite lätt och att leka med tungan över bröstvårtorna kan vara väldigt skönt för många tjejer, det behöver inte alltid vara hårt ibland är tvärt om väldigt finkänsliga och försiktiga rörelser med tungan väldigt skönt.

Han kan även testa att smeka din mellangård då han ger dig oralsex, eller att smeka över låren eller något liknande. Experimentera gärna med olika upplägg kring förspelet då ni dels har större chans att hitta en variant som verkligen är riktigt skön för dig och dels för att variationen i säg kan vara väldigt spännande och eggande ibland.

Så för att sammanfatta:
- Lär känna din egen kropp för att sedan låta honom lära känna den för ökad förståelse och kunskap.

- Få honom att träna sin uthållighet genom att tex. träna pc-muskeln. Be honom onanera innan ni ska ha sex för ökad uthållighet.

- Ägna stor uppmärksamhet åt förspelet och låt din njutning vara det centrala i förspelet.


Hoppas det där svaret i alla fall gav dig någonting. Om du har några frågor, vill ha vidare förklaringar av något jag skrev eller helt enkelt vill ha en vidare dialog kring detta problem finns som alltid min gästbok öppen.

Svarar så fort jag kan och kan kanske utveckla svaret lite och ge mer direktiv.

Lycka till

Mvh
Knowhow

Annons