Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Orgasm?

Jag är en tjej på 14 som är oskuld. Jag har dock prövat på många olika slag av onani (ej med dildo m.m) men jag har aldrig någonsin fått orgasm. Man kan väl säga som så att ja har onanerat minst någon gång i veckan sen jag var 12. Måste man ha sex för att få orgasm? Räcker det med att pulla sig själv?

Jag är kär i en kille jag är lite på g med nu, och vi har strulat o tafsat på lite privata delarna o.s.v. och nu om vi nu blir ihop så vill nog vi båda senare ha sex. Jag känner mig helt redo, vill inte vänta längre nu. Men måste man få orgasm när man har sex? Jag vet inte heller då om det är något fel på mig för det kommer kännas jätte pinsamt om jag inte lyckas få någon orgasm ..

Tacksam för svar! / Linda

Visningsbild

Beaver svarar:

Hej Linda!

Det här med orgasm är något som väldigt många undrar över. Orgasm är något som varierar JÄTTEMYCKET från person till person. En del får det hela tiden andra får det mer sällan. Det känns också olika för alla.

Vissa personer har problem att få orgasm när de onanerar och får det bara vid sex, tvärt om för andra. Dessutom så lär man sig med tiden hur man ska göra för att få orgasm. Man lär sig alltså vad ens kropp reagerar på.

Grattis får jag säga om du har hittat en kille och ni är kära! Jag förstår att sex verkar vara jätteintressant och jag önskar er lycka till med er första gång.

Det finns ingen lag på att man måste få orgasm när man har sex. Detta varierar också. En del gånger får man orgasm och en del gånger inte. Så känn ingen press att du måste få orgasm första gången. Om du pressar dig själv kommer du vara spänd och när man är spänd så blir det ofta inte som man tänker det. Bästa är att slappna av och ha kul! Sex ska vara kul och inget man känner någon press av.

Det är inget fel på dig, en del kan ha svårt att få orgasm så är det bara. Du ska inte känna att det är pinsamt om du inte får orgasm heller. Jag lovar dig att när du får det första gången kommer det vara den bästa upplevelsen i ditt liv och du kommer må jättebra.

Ju mindre du tänker på att "du måste få orgasm" och såna saker desto jobbigare kommer det bli. Nä ni väl har sex kommer du säkert känna vad som känns bra och då kan du absolut säga till killen att han ska fortsätta göra så.

Om något känns dålig så säg det. Efter några gånger så kommer ni ha lärt er vad ni gillar och ha sex efter vad som känns bra! Då kommer orgasmen. Du ska inte tro att orgasm är något som är viktigt för bra sex. Sex kan va bra på så många olika sätt.

Jag lovar dig att du kommer få uppleva din orgasm när du minst anar det!

Tills dess önskar jag dig och din kille många roliga och sköna stunder tillsammans i sänghalmen!

Har du någon mer fråga eller känner att du inte förstår helt så tveka inte att fråga i min gästbok!

M.v.h. Kalle

Annons