Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

G-punkten.

Hejsan

Jag undrar vilken/vilka ställningar som man kan använda sig av för att komma i kontakt med tjejens g-punkt under akten?

Visningsbild

Sexperten svarar:

Hej,

G-punkten sitter ju på framsidan inuti slidan, om du stoppar in ett finger och krökar det framåt lär du alltså känna punkten. Därmed handlar det alltså inte om någon djup penetrering, utan snarare teknik.

Vill du försöka komma åt tjejens g-punkt med kuken bör du därmed testa ställningar där du snarare penetrerar framsidan av fittan. Även om de flesta killar inte har helt raka kukar vid stånd så har inte alla en krökning framåt, därmed kan det bli lite svårt. Det handlar därför mycket om övning och tålamod för att nå den rätta tekniken.

Det finns dock ställningar som gör det lättare och det är de ställningar där penetreringen sker bakifrån. Några ställningar som är bra är då tjejen gränslar killen och lutar sig bakåt, missionären då tjejens ben hålls framför mannens kropp, då båda ligger sked med killen bakifrån, tjejen sitter i knät på killen med ansiktena mot varandra och med tjejen på mage och killen bakifrån.

Efter att du hittat g-punkten med fingrarna först är det lättare för dig att förstå vilka ställningar som funkar bäst och så är det bara att testa sig fram och öva.

Lycka till.

Mvh Sexperten.

Annons