Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hetta upp sexlivet

Hej , jo de e så här att ja o min pojkvän vill ha lite hetare tips som man kan hetta upp sexlivet lite grann ;)
olika ställningar ?
olika metoder att pulla/runka kanske ?
vi brukar pulla o runka å sånt när vi är med varandra och sånt snälla vi behöver tiips !

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Entrero svarade nyligen på en nästan identisk fråga, så jag tar helt enkelt och slänger in hans svar här:

"Vi börjar med din kille och en rolig teknik jag har nämnt flera gånger.

Vanligtvis brukar många killar köra på som vanligt som om det vore en porrfilm, bara in och ut. Det är absolut inget fel på det och är otroligt skönt men det är inte det enda man kan göra.

Testa att variera detta med följande teknik som heter tantranian.

När ni kör doggy eller missionär, sked eller liknande så börjar han eller ni tillsammans att räkna:

Han gör små juck in i dig, 2-4 centimeter, 8 gånger. När han gjort 8 stycken så gör han en djup hela vägen in i dig så långt han kan komma. (Varning här, gör det inte om ni inte är uppvärmda för då kan detta göra ont!).

När han gjort en djup stöt så gör han nu istället 7 små grunda juck och 2 djupa. Efter det 6 grunda och 3 djupa och fortsätter tills det är 1 grund och 8 djupa. Kommer ni hela vägen dit så börjar ni om ifrån början.

Detta är en av mina favorittekniker som är väldigt retsam, den är väldigt rolig och väldigt skön. Jag ska inte ordagrant återge vad tjejer har sagt om den här förutom att den har varit uppskattad men frustrerande skön.

Vad kan du hitta på istället? Jag rekommenderar att du sätter killen på sängen, ber honom luta sig mot väggen och du placerar dina händer på väggen för att få lite extra stöd och rider honom som tokig. Tanken är att du ska uppnå lite bättre stöd för att kunna rida honom så hejvilt att han inte kan gå rakt resten av kvällen när du är färdig med honom.

En personlig favorit som ställning är att du lägger dig helplatt och raklång på mage och killen ligger ovanpå dig. Det är en version av doggystyle men med det lite roliga inslaget att han tar dig bakifrån och pressar ned dig på sängen och kan hålla fast dina händer, nafsa på din hals och nacke, viska små heta ord eller stöna i ditt öra. Det är inte lika lätt att göra sådant vid vanlig doggy så den är väldigt intim men träffar definitivt på rätt ställe.

Känner ni för att leka lite? Om ni inte har provat på rollspel så testa att klä ut er. Jag säger inte att du behöver ta på dig en sjuksköterskedräkt men t.ex. en kjol och blus, inga trosor under förför honom grundligt vid skrivbordet, i soffan eller var som nu känns lämpligt. Du kan vara allt ifrån sekreterare till en konfirmand. Gå in i rollerna och skratta inte utan ha roligt åt fantasin.

Det är inte lätt att nämna massor av tips och grejer men något djupt uppskattat är om ni läser erotiska noveller för varandra. Sätt dig i hans knä och läs högt för honom en bra erotisk novell du har hittat på nätet som du tycker passar. Regeln är att han inte får avbryta dig, röra på sig eller göra något förens du läst kvar. Ta gärna en novell och välj en som du vill att ni ska härma efter och göra likadant i.

Vill ni ha tips på roliga ställningar, andra tekniker eller fler saker så finns det ganska så många skrivna här i sex och sinne. Annars så rekommenderar jag att du springer förbi biblioteket och lånar ett par böcker. Jag har hittills inte stött på ett stadsbibliotek utan minst en version av Kama sutra eller tolkning av den.


I övrigt, använd er fantasi och tänk mindre porr. Testa att skruva på er, testa att lägga ett ben på hans axlar. Känns det bättre om du använder båda benen? Har du bara ridit honom vänd mot hans ansikte? Testa att vända dig om rida på andra hållet.

Har ni testat att försöka stå upp, mot en vägg, gett er på en fönsterbräda eller ett bord. Varit utomhus (lite kyligt nu men en tanke till senare).

Finns oändliga möjligheter och det är bara att testa på. Gör en deal om att ni försöker komma på minst en ny ställning varje gång, testa, ett nytt sätt att jucka eller att smeka varandra på och välj ut era favoriter men sluta aldrig med något nytt."Lycka till nu!

Annons