Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Pensionären och missionären

vad är skillnaden mellan pansionären o missionären?:P

Visningsbild

Bergsget svarar:

Hej!

En pensionär är ofta en äldre människa som slutat arbeta. I Sverige finns det ingen allmän pensionsålder, även om man ofta talar om åldern 65, då många väljer att pensionera sig, kanske bland annat för att det är först då t.ex äldreförsörjningsstöd och garantipension kan utbetalas. Många väljer också att sjukpensionera sig, vilket man inte måste vara gammal för att få göra, utan bara så sjuk att man inte kan utföra ett arbete.

En missionär är också ofta en äldre person vars uppgift är att sprida en religion och arbeta för dess utbredning genom så kallade "missioner".

Missionären är också en väldigt vanlig sexställning, där en ligger på rygg med benen isär medan den andre ligger eller sitter ovanpå.

Nu till svaret på din fråga. Skillnaden mellan en pensionär och en missionär i klassisk bemärkelse kan vara väldigt stor, men också väldigt obetydlig. Det finns många missionärer som är pensionärer, och vice versa. Däremot är nog en helt vanlig pensionär och samlagsställningen "missionären" närmast ojämförbara, även om många pensionärer säkert använder sig av missionären vid samlag.

Hoppas du känner att du fick svar på din fråga. Ha det fint!

//Bergsget

Annons