Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Aldrig fått orgasm vid samlag

Hej!
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 8 månader och jag har aldrig fått en riktig orgasm någon gång. Men jag gillar att ha sex eftersom det är avslappnade och skönt på ett sett som jag inte kan förklara, men det är inte orgasm.
Jag har inte sagt det till honom, men vi har provat olika ställningar och sånt men det verkar inte funka...
Men när han slickar min klitoris så får jag orgasm..
Vad gör vi för fel?

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan!

Det är inte att ni gör något fel utan det är vanligt att det är svårt för tjejer att få orgasm vid samlag utan att klitoris stimuleras samtidigt.
För vissa går det utan, för vissa går det inte alls så det är väldigt olika.
Men ett tips är att ni väljer ställningar så att där någon utav er kan stimulera klitoris medan ni har sex.

Något som många experter ofta nämner är något som kallas för en "brygga". Den går ut på att man stimulerar klitoris fram tills orgasmen är riktigt nära och sen övergår man till vaginalt sex istället.
Det är lite knepigt att få det rätt till en början men det fungerar för många.


Ett annat hett tips är att på egen hand eller ihop utforska vad du tycker bäst om. Till exempel att nafsa på halsen samtidigt, få innanlåren smekta eller något av flera andra erogena zoner.
Ju mer du vet om vad du tycker om desto lättare blir det att göra allt det som gör det extra skönt vilket leder till orgasm tillslut.

MVH Magnus

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan! Det är inte att ni gör något fel utan det är vanligt att det är svårt för tjejer att få orgasm vid samlag utan att klitoris stimuleras samtidigt. För vissa går det utan, för vissa går det inte alls så det är väldigt olika. Men ett tips är att ni väljer ställningar så att där någon utav er kan stimulera klitoris medan ni har sex.

Något som många experter ofta nämner är något som kallas för en "brygga". Den går ut på att man stimulerar klitoris fram tills orgasmen är riktigt nära och sen övergår man till vaginalt sex istället. Det är lite knepigt att få det rätt till en början men det fungerar för många.

Ett annat hett tips är att på egen hand eller ihop utforska vad du tycker bäst om. Till exempel att nafsa på halsen samtidigt, få innanlåren smekta eller något av flera andra erogena zoner. Ju mer du vet om vad du tycker om desto lättare blir det att göra allt det som gör det extra skönt vilket leder till orgasm tillslut.

MVH Magnus

Annons