Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Har det jättesvårt att få vaginal orgasm

Hejsan sexexperterna!

Nu har jag en liten fråga. Jag är en 17 årig tjej som har haft sex med min underbara pojkvän ca 5 gånger. Och ingen av dom gångerna har jag kommit. Han kommer javisst och jag kan bara komma om han rör mig vid klitoris. Men jag skulle så gärna vilja ha något tips hur jag skulle kunna komma. Börjar bli lite frustrerande när han nu tror att det är något fel på honom. Så min fråga är; Kan jag komma?

Finns det någon ställning som är bäst för att jag ska kunna få en orgasm?
Jätte tacksam för svar!
/ Viola

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan Viola!

Till att börja med bör jag nämna att det vanligaste sättet för en tjej att få orgasm är genom klitorisstimulans. Det går inte att komma undan och som du själv sa så fungerar det för dig på det viset.
Du kan få vaginal orgasm också men det kan ta lite övning och rätt inställning. Tänk inte "nu ska jag få vaginalorgasm" eller "men kom då!". Att tänka så hindrar, det gör det svårare.
Tänk istället "Ahh, det var skönt.". Ta för dig av njutning, jobba upp mot just orgasmen genom att ta för sig av ögonblicket snarare än att jaga efter den.

Men nej, det är inte fel på din kille eller dig. Det ni kan göra tillsammans är att se till att du är ordentligt uppvärmd och redo så att ni kan prova på ställningar som bäst görs när man är just upphetsad.
Det kan vara lite enklare ställningar, till exempel att du lägger upp ett ben på hans axel i missionärsställning. Två går alldeles utmärkt det med men testa er fram vilket som verkar fungera bäst.

Bakifrån, doggystyle eller vad man nu vill kalla det för är enligt många det en väldigt bra ställning och absolut värd att prova på. Den kan varieras på många sätt men börja med grundställning, att du står på alla fyra eller bara på knäna och vilar överkroppen mot underlaget ni är på.

Sen finns det även jucktekniker, något din kille kan göra.
Jag har nämnt tantranian många gånger förr och kommer fortsätta att göra så då den väldigt ofta fungerar och är väldigt enkel att lära sig.
Den går ut på att killen i valfri ställning som båda har valt, förslagsvis missionären, juckar grunt 8 gånger sen stöter djupt en gång. Efter det juckar han grunt 7 gånger och stöter djupt 2 gånger. Efter det 6 grunda och 3 djupa osv osv. När man har kommit till 8 djupa stötar så börjar man om på 8 grunda juck.
Helst bör killen inte stöta till som om han försökte borra ett hål i marken men inte ta det jättesakta heller.

Något du själv kan göra är att öva upp din PC-muskeln, även känd som sexmuskeln och under flera andra namn.
Att den kallas just för sexmuskeln är då den befinner sig runt ditt könsorgan och den är förbunden med dina orgasmer.
Du kan få längre, skönare orgasmer som kommer oftare om du har en stark PC-muskel och den är egentligen inte svår att träna upp.

Det kallas för kegel övningar, ett knip med underlivet, som gör att du tränar upp PC-muskeln. Det finns även så kallade geishakulor du kan använda och de är egentligen bäst men vill du inte lägga ut några pengar så gör så här:

Hitta vilken muskel som är PC-muskeln genom att gå på toaletten och urinera. Försök att sluta kissa mitt i strålen. Muskeln du använde för att göra det är PC-muskeln.

Du tränar genom att knipa åt med den muskeln i fem sekunder så hårt du kan och sedan slappnar du av. Försök att göra minst tvåhundraknip om dagen eller ännu hellre totalt en halvtimme om dagen.
Övningen kan utföras varsomhelst. När du cyklar till skolan, sitter på bussen, när du tittar på tv-program och liknande.

Jag kan passa på att det också är ett väldigt gammalt sexknep, att knipa åt med pc-muskeln vid sex.
Killar kan t.ex. knipa åt med muskeln på utvägen i jucken och likaså tjejer. Många killar och tjejer känner säkert igen det när jag säger att snoppen verkar rycka till och bli väldigt hård och reser på sig litegranna. Gör man det på utvägen upplever många det som väldigt skönt och tjejer behöver inte ligga efter, de kan själva knipa åt både för att det ska bli lite trängre men även för att själva stiumlera sig själva och för att få mer blod till underlivet vilket är en väldigt bra förutsättning för att få orgasm.

Hoppas att du fick lite hjälp och tips!

MVH Magnus

Annons