Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hur ska jag få orgasm under sex?

Hej jag är en söt liten tjej.
Och jag och min kille har haft sex ganska många gånger.
Men jag har ett problem att jag aldrig får orgasm.
Och för att min kille inte ska tro att han är dålig så får jag fejka
orgasm.
Hur ska jag göra för att jag ska få orgasm under sex?
Tacksam för svar :)
*kram*

Visningsbild

SheDevil svarar:

Hej.
Först och främst, sluta fejka! Så länge du fejkar orgasm så kommer din kille tro att han gör rätt, och inget kommer förbättras. Han är ingen tankeläsare, och det i det långa loppet bättre att säga att man inte fått orgasm än att fejka den.

Sen är det så att det finns inga säkra kort. Alla tycker inte om samma saker, alla får inte orgasm av samma saker. Men vissa ställningar kan underlätta, som missionärt men med benen högt, exempelvis på killens axlar. Och faktum är att många kvinnor har svårt att få orgasm enbart av vaginal penetration, och behöver även stimulans på klitoris. Så om ni inte redan försökt med det så kan ni ju alltid testa med att antingen han eller du ''hjälper'' till med fingrarna.

Men som sagt så länge du fortsätter att fejka orgasm så kommer det inte bli bättre. Och du, det är faktiskt okej att ställa lite krav på sin partner. Antagligen vill han få orgasm, det borde du också få. Det som är synd är att han tror att du får det.

MVH Hannele

Annons