Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Jättesvårt att komma vid sex utan att på sig själv

Tjena!
Jag är en tjej som verkligen har jättesvårt att komma när jag har sex. När jag väl kommer så är det för att jag har tagit på mig själv samtidigt, men jag tycker inte att det är så himla kul.
Jag har jättemycket kompisar som kommer hur lätt som helst och jag känner mig ganska utanför eller vad man nu ska säga
Tacksam för svar!

Visningsbild

Entrero svarar:

Hejsan!

Jag bör nämna att ungefär 70 procent av alla kvinnor behöver få klitoris stimulerad för att få en orgasm vid samlag så det är inte en konstig eller dålig grej om du själv smeker klitoris vid samlag. I många fall är det tyvärr rentav nödvändigt även om jag kan kan ge dig lite tips på saker du kan försöka.

Först så handlar det om inställning. Att jaga efter orgasmer, det fungerar inte alls bra och kan ge motsatt effekt och påverka din förmåga att få en orgasm negativt och det vore inte särskilt bra. Ta mycket hellre för dig av njutning och sätt upp det som mål istället för orgasmen, njut av ögonblicken, inte av det som hägrar vid målet så att säga.
Något som jag vet absolut fungerar och som är till hjälp för både killar och tjejer är att du fantiserar, tänker erotiskt och verkligen är riktigt mentalt tänd och upphetsad.
Inte bara kyssar och smek och sedan klä av sig naken upphetsad utan se till att du ser fram emot sex, vill ha det, går och tänker på det och riktigt längtar.
Du och killen kan göra det enkelt genom att bestämma en viss tid långt fram och inte göra något innan dess men sitta och skriva vad ni vill göra med varandra då.
Läs gärna erotisk litteratur under tiden, t.ex. Barbro Nyströms bok Kåterier som är noveller riktade främst till kvinnor.
Det eggar dig till fantasi och stärker din förmåga att att få orgasm senare om du är så mentalt inne på njutning.

Något du och killen kan göra rent fysiskt när det kommer till samlaget är mycket.
Du själv kan träna upp pc-muskeln, känd som sexmuskeln. Jag har skrivit väldigt mycket om det här i Sex och sinne och även flera svar om hur man som tjej lättare kan få orgasm. Jag rekommenderar att du läser igenom de svaren.

Killen din kan göra tantranian, en juckteknik som jag ofta har nämnt och rekommenderar.
Den går ut på att man stöter grunt 8 gånger och djupt 1 gång, sedan grunt 7 gånger och djupt 2 gånger, grunt 6 gånger och sedan djupt 3 gånger osv. tills man kommer till 8 djupa och då börjar man om igen.
Tekniken går ut på att man genom att variera stötarnas djup skapar ett vakuum i vaginan vilket gör det sanslöst skönt och det ofta leder till orgasm.

Något ni också kan prova är ställningar, när du har blivit väldigt upphetsad, där du har dragit upp knäna väldigt högt mot bröstet. Det kan vara doggystyle, att du lägger upp benen på killens axlar, på sidan i foster ställning, i lotusställning med benen runt killen eller vad som. Poängen är att genom att ha knäna upp mot bröstet så blir din vagina kortare och din kille kan då komma åt och stöta på a-zonen vilket dels gör tjejer våtare men det kan också ge dig vaginala orgasmer bra mycket enklare då g-punkten inte fungerar för alla enligt ny forskning.

Vill du ha mer hjälp eller tips så finns min gästbok alltid öppen.
Lycka till!

MVH Magnus

Annons