Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Kampi kille 27 Senast onsdag 21/2 09:37
Lidingö

Hey, you didn't tell me this going to be a polka party!

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-05-17Hjälte1996-06-27
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
571 491 12
Anti P12-skylt

Anti P12-skylt

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

Inlägg: 36
 • Visningsbild
  2017-08-16 22:32 Kampi P27

  Tjenare!

  Om jag inte fattat fel så är du den som kodar flaggor, m.m.? Skulle det finnas möjlighet för en "teaterapa/scenartist/skådespelare"-flagga eller liknande under kategorin "livsstil"? Det skulle vara väldigt uppskattat men är fullt förståeligt eftersom det nog inte är så efterfrågat, kan jag tänka.

  Ha det gott!

  Vänligen,
  Kampi

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons