Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
qwearty tjej 29 Senast 2014-10-06 12:21

www.idanoren.devote.se

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-12-23Hjälte1995-03-20
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3912 235 3
Anti P12-skylt

Anti P12-skylt

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

Inlägg: 2316
 • Visningsbild
  2012-01-21 22:34 qwearty F29

  Haha, alltså, egentligen precis som det låter! När småbarn låter sådär extremt intelligenta och pratar om relevanta ting som nån annan i dens ålder inte förstår så gott som ett ord om är ju alldeles för underhållande. Delvis för att jag var likadan som liten och kan associera till det semikolonparentes

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2012-01-21 21:05 blekfisk P30

  HAHA, lillgamla småbarn? Please tell me more! kolonD

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons