Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Blixtkraft tjej 19 Senast 2015-12-26 16:03

rocknroll

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2015-10-10Legend2002-10-09
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3154 27
Anti P12-skylt

Anti P12-skylt

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

Inlägg: 174
 • Visningsbild
  2015-12-04 09:41 Borttagen F36

  Vad kul! Man behöver alltid kläder, jag vill ha också kläder!! Hehe ja jag gillar det också massa julgodis och spendera tid med familjen är bäst i jul!

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-12-03 14:20 Blixtkraft F19

  jag önskar kläder ja allt möjligt för kläder måste man ha vad gillar du starkast med julen jag gillar att man får äta gott godis ohc mysa med familjen

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons