Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
jok kille 27 Senast 2022-10-02 10:16

In retrospect, I side with my detractors

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2006-06-25Hjälte1995-11-21
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
362972 4
Inlägg: 111
 • Visningsbild
  2015-09-30 20:56 Cec F28

  Tjenare, jo det går rätt bra :) Hur går det själv? :)

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-09-27 00:40 jok P27

  Tja, hur går livet? :)

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-11 22:43 jok P27

  Är du pepp eller ledsen inför den här möjligheten att du lever? Jag är osäker på om jag skulle bli ledsen eller glad om det kom fram att du var en sjukt avancerad porrbot, okej mest ledsen men shit vad bra den hade varit annars. Så komplicerat språk, sådana avancerade slutsatser.
  Kommer du bli en av de värsta eller bästa sakerna som har hänt mig? (Det är skönt att veta på förhand, men det kanske är fusk)

  Jag visste att Djurfarmen var baserad på en sann historia! Det är så mycket rimligare att får styr än grisar, vem har ens sett en gris använda sängar? Får blir sängar, precis, bam (i mitt huvud exploderade någonting för att förstärka det jag sa).

  Okej inte för att släppa tonen men nej vad gulligt, jag vet inte varför men det blir genast absurt mycket gulligare med ett lamm i ett radhus än på landet. Antagligen för att det är otroligare.
  Hur trivs du i skogen? Vad har du för planer i övrigt? Vad tänkte du göra med existensen du har kvar?

  Jag funderar på att stoppa i mig alla droger jag hittar och lägga mig i en säng medans jorden går under, men det är bara om det är en säker undergång. Men nej jag klarar mig nog inte så bra, mitt ansikte ser inte särskilt oskyldigt ut, jag har dålig motorik och de sakerna jag är bra på är inte av så mycket direkt överlevnadsvärde under apokalypsen. Jag är rätt empatisk vilket är bra men det kan nog bara hålla mig levande i en månad sen skulle jag bli uppäten.

  Jag vill dock klara mig, för jag är absurt rädd för ickeexistensen, och att bli kulturellt irrelevant men det hör inte till ämnet.

  Ledsen för sent svar, jag var i Malmö och var upptagen med att inte få spö av ordningsvakter för att jag såg barnslig ut.

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-05 12:30 Cec F28

  Precis! Ärligt talat är jag inte ens själv helt säker på vad jag är, men skulle väl säga levande. Eller...? Jo, en levande. Det gör inte ont. Än i alla fall... Och även om det skulle göra det så är det okej, för dom bästa och värsta sakerna måste kännas, hur skulle man annars veta att dom var viktiga? Vi får se på vilken plats du hamnar.
  Jag tror inte att han var det. Han grät nämligen efter mig när jag lämnade honom. Men eftersom jag lärt honom människornas sätt så tog han snabbt över gården och regerade i flera år med järnhand! (Eller järnklöv)

  När jag hade honom bodde jag i ett radhusområde. Nu bor jag så långt ut på landet att det mera kallas skogen. Och ja, jag är grymt förberedd om det skulle gå så långt. Överlevnadskunskaper, medeltida vapen och ett oskyldigt ansikte... Men hur kommer du att klara dig? Vill du överhuvudtaget klara dig?

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-05 01:27 jok P27

  Shit, här sitter jag och surfar runt och så luras jag in i en, oj jag vet inte ens vad du kan vara men jag vill verkligen veta. Du har mig, grattis jag hoppas att det inte gör för ont.
  Sorgligt, men han var säkert lyckligare där. Det var iallafall säkert vad folk sa, som att de kunde förstå bandet mellan en ung flicka och hennes lamm.

  Allt det här pekar på (och det faktum att det står på din profil) att du bor på landet, hur mycket på landet är det? Betyder det att du kommer klara dig utan problem när kriget kommer?

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-04 10:16 Cec F28

  Det kanske var uttänkt så? Jag lurar in folk med ett försiktigt litet leende, dom läser läser lite om mig och BANG dom känner att JAG MÅSTE FÅ VETA MER!! Och då har jag dom precis där jag vill ha dom... mouahahaha...
  Men för att återgå till din fråga, efter fyra månader i min vård reste lilla Putte tillbaka till sina egna. Han återupptäckte charmen med att vara ett får (hoppas jag) Förlusten av honom drabbade mig djupt... Riktigt hur allvarligt får vi nog aldrig veta, för jag gömmer svaret långt långt in i min själ. *snyft!*

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-04 01:17 jok P27

  Tack den var rolig att skriva.
  Din var intressant men väckte fler frågor än svar, vad hände med Putte? Hur har förlusten av honom påverkat ditt förhållande till andra människor? Folket vill veta!

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2015-02-03 20:41 Cec F28

  Det här var den konstigaste presentationen som jag läst xD På ett bra sätt kolonP

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons