Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Osthyvel kille 27 Senast 2014-02-04 09:30

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2010-01-03Hjälte1997-07-11
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
48558 0
Anti P12-skylt

Anti P12-skylt

Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”. Jag känner inte dig så varför skulle jag vilja det? Är du en pedofil? Är du en camsexare? Är du en groomer? Vill du äckla dig på msn och störa tjejer och killar och mobba, prata om din lilla snopp eller dina bröst och visa dem för pengar? Pssst, det är emot reglerna!

Det äcklet som skriver och frågar om sex och sådant kommer att bli rapporterad, uthängd, granskad, borttagen och bannad. Ansvariga på Hamsterpaj komma att hänga ut äcklet som skriver och pussar, smeker, ber om msn och camsex, och de frågande äcklen kommer inte att vara välkomna tillbaka. Vill du lära känna mig som har denna skylt aktiverad, lär känna mig, sen får du kanske fråga. Frågar du med en gång så är du borta ifrån pajen och därmed punkt slut.

Inlägg: 71
 • Visningsbild
  2010-02-07 00:32 Borttagen P35

  Ja som sagt var, när man väl vet vad man vill ha ritat och att man kan rita, så går det på några minuter ^^'

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2010-02-06 23:55 Osthyvel P27

  15 min!??! För mig skulle det där ta flera timmar XD . Fast jag är ju dock nybörjare kan man säga. Kanske ska börja att lära mig rita lite så blir jag nog bättre :-) .

  Historik Gå till

  Skicka
 • Visningsbild
  2010-02-06 22:09 Borttagen P35

  bonneJim svarade precis på din kommentar till fotot:
  Bara för att man ser en massa teckningar så får jag fixa upp en jag med.

  Din kommentar:
  Fan va nice! Försökte en gång att lära mig att rita manga men är för lat för att lära mig och är riktigt dålig på att rita XD . Men det skulle gå om jag skulle vilja . Men jävla nice bild alltså!

  bonneJim's svar:
  Mjo, lite svårt är det antar jag. Men när man väl lärt sig så går det rätt snabbt. XD Den där är en 15 minuters ritning.. Därav lite småfailad på vissa ställen (armarna) kolonP

  Historik Gå till

  Skicka
Nästa »
Annons
Annons
Annons
Annons