Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Tirah tjej 36 Senast 2013-05-15 23:39

It isn't hell if everybody knows my name

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-04-27Hjälte1988-01-03
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 0771 391 3
Datanörd Fjortis Vuxen Gamer LOTR-nörd Studerande Festprisse Pokerspelare WoW-nörd

Bloggar på: http://www.brunetten.se


Brunettens @ Instagram

Alexandra Gabriella Maria Feliné Algerydh

- Är en 24-årig tös från Nynäshamn. Nu för tiden bor hon i Haninge i en ljus och fin (dock alltid stökig) bostadsrätt. Hon gillar långa skogspromenader, dyra prylar, att svara på S&B-frågor, vodka, sin blogg, ärlighet, att snacka skit om andra och att skryta om saker hon själv gjort. Som att hon jobbat på TV, haft en roll i en spelfilm och pratat på radio. Eller att hon blivit bjuden på party i L.A av Slash.

Det bästa som finns enligt Alexandra är Zombie- och andra postapokalyptiska teman när det gäller film, spel och litteratur. Vad det gäller bilar så känner hon inget behov av att köra något annat märke än Audi eller Lamborghini. I matväg är det grillat kött, zucchini eller thaikäk som gäller.

Hon tog studenten 2006 från en samhällsvetenskaplig linje (helt värdlöst) och har sedan dess arbetat på minst 10 olika arbetsplatser och rest runt så mycket hennes lilla plånbok tillåtit. London, Seattle, New York, Dublin, Paris och Como tillhör favoritplatserna. En annan favoritplats är hennes soffa där hon gärna sitter halvnaken med laptopen i knät.

När hon inte glor på bra serier och filmer så gillar hon att spela dataspel eller att ta på sig korta klänningar och prova alla sina skor framför spegeln. Och att göra nya spellistor i Spotify.

Egentligen är jag ganska snäll men skriv inte till mig om du springer runt med en fjällräven-ryggsäck eller tror att du "räddar" 30 kor om året genom att inte äta kött. Skriv inte i min gästbok om du bara vill fråga "hejsan läget", utan att ens orka sätta dit ett frågetecken. Skriv inte till mig om du vill göra narr av Sagan Om Ringen, jag varnar dig.

Eller om du bara vill säga att jag har fina bröst, för då kan jag garantera att du får ligga med mig direkt!
Oh wait.

Mina favoriter

Tirah har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons