Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Hipezi kille 26 Senast 2016-09-07 15:13
Norrköping

Går gött eller?...

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-06-11Hjälte1998-03-31
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1053 21
Socialdemokrat Kristen Hårdrockare Nykterist Mitt land: Sverige Skidåkare Styrketränare Man ska ha husvagn Singel Cyklist Motorintresserad
Tjenixen!

Jag heter Mathias och bor i Norrköping. Jag är 16 år och har ett stort intresse för motorer och musik. Inom musiken så är det i stor del Hardstyle som lyssnas, men jag är öppen för det mesta. Inom mitt intresse för motorer är det Japanska bilar eller Saab som gäller, men vid denna ålder går ju även allt inom mopeder och a-traktorer hem också. kolonP

Jag anser att man ska leva livet fullt ut. Man ska inte ''spara sig'' tills man blir gammal. Man kan dö när som helst, vilken dag som helst. Vill man göra något, gör det. Det är inte så noga med allt. Men ironiskt nog hatar jag alla fjortisar och deras ''#YOLO'' när du smuttar på sina oerhört coola cancerpinnar. Det är ett helt annat ''yolo'' än det jag menar.

Mina dagar spenderas med polare och motorer eller framför min härliga dator som aldrig säger nej till mig. kolonD

Jag är singel och njuter av det rätt gött faktist. Har ingen större vilja att ändra på det i nuläget men skulle jag stöta på någon trevlig så envisas jag inte. Hör gärna av er!

Vet inte riktigt vad man ska skriva mer. Men som sagt, är det nån som har lust o snacka hör av er. Jag bits inte, knappt iallafall!

Kik: Hipezi

Mina favoriter

Hipezi har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons