Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Liosv tjej 28 Senast 2022-11-21 21:57

pojkars tummar skrämmer mig.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-10-10Hjälte1995-07-23
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
523 747 3
Friidrottare Hästnörd Mitt land: Sverige Jag är musiker! Upptagen
Välkommen. Nu såg jag att det verkligen var dags att byta hela texten då min härskarkattunge vuxit upp till en otroligt duktig härskarjägarkatt på ungefär tre kilo och dessutom har jag ju faktiskt tagit studenten, så något Räddningsgymnasium går jag inte längre på. Det som fortfarande består är att jag kommer vara dryg mot dig som skriver raggningsrepliker eller stavar fel- ännu värre är det dock med särskrivningarl(om du nu inte skulle lyckas vara en_dum_en ,du får ragga men inte stava fel, då blir det smisk).

Jag skuttar alltså fortfarande runt på mina tre obefintliga frukter varav en odygdig ponny som inte stannar i hagen, en som egentligen skulle ha sprungit in miljonbelopp men som nu istället bara står och äter upp pengar och en alldeles för dumsnäll större slags ponny som faktiskt går med på att åka på tävlingar med mig. Trots att han alltid hoppar mer i transporten än på banan.. Jaja.

Något som är sprillans nytt är att jag äntligen har blivit pappas lilla flicka och skaffat mig en motorcykel. En Suzuki RM125-08 blev det och efter en massa fix och service har jag faktiskt lyckats köra några gånger utan att bryta en massa ben(peppar, peppar..). Tidigare när jag suttit på tvåhjuliga saker med motor har det alltid slutat i endera grönsaksland, väggar eller träd av någon märklig anledning. Dessutom har jag införskaffat en himla massa Fox-utrustning så nu ser jag dessutom ut som en märkestönt. Men det är sexigt.

Ja, det är okej att skriva till mig men kom ihåg att jag kan bitas. Och ja, det är faktiskt så att pojkars tummar skrämmer mig. Utan att jag kan förklara det. Det har varit så i flera år. Okej?
Annons
Annons
Annons
Annons