Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Homo kille 51 Senast 2021-02-12 22:51
Lund

Det spelar ingen roll vart man kommer ifrån, så länge man är snäll.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-12-23Hjälte1972-12-25
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
8676 11
Sänk bensinskatten Humanist Ateist Mitt land: Sverige Lunarstormare Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Skåning Jag har donerat mina organ Singel Jag ger blod Skeptiker
Stajlplejs blev Lunarstorm, en liten tid på LS8, sedan var det tomt.
Hur skulle jag nu kunna leva vidare?
Efter en tid med mycket gråt och psykbryt så blev jag rekomenderad till dettahärna Hamster...grejen.
Så här är jag nu :-)
Och mitt namn från Lunarstorm var ledigt här! Win!JA, ni ungdomar som misstänker att jag är bög har helt rätt.
Och ja, ni får kontakta mig om ni känner att ni kanske också är det och vill prata med mig om det. Inga frågor är för dumma.

Jag kom ut när jag var 23år och innan dess så var jag världens mest rädda lille pojke. Hade INGEN att prata med och INGEN förebild.
Jag vill inte att någon skall behöva ha det som jag hade det. Därför ställer jag nu upp för andra, och försöker vara den förebild och medmänniska som jag saknade som ung.
Bara göra ett privat inlägg i min gästbok så skall jag svara så fort jag har tid.4 8 15 16 23 42

Hej.Jag tittar gärna på Melodifestivalen tillsammans med dig. Och om du inte gillar den så kan jag dagen efter titta på en fotbollsmatch med dig, fast att jag hatar fotboll. Det kallas för kärlek.

Jag jobbar med ljus & ljud och går till vardags mest klädd i arbetskläder. Jag jobbar mycket och har även hand om tekniken på en nattklubb vid sidan av som en liten hobby.
Men jag kan också vara uppklädd och sliskig på klubb en natt. Dricker för mycket gör jag ibland och brukar då hamna på dansgolvet.
Dricka för mycket kan man även göra hemma och det kan balla ur helt om man har tur. Efterfest hos grannarna med en vinare i handen förekommer.

Men för det mesta är jag sådär vuxen och tråkig och tar ansvar och dricker kaffe och går och lägger mig i tid och handlar på Coop och besiktigar bilen och har autogiro till sparkontot och sopsorterar och tittar på Uppdrag granskning.

Röker gör jag och äter gärna en pizza och två Alvedon till frukost efter ovan nämnda natt.

Snäll och omtänksam är han också. Bryr mig inte om VEM du är, utan HUR du är.
Det är då inte lätt att få det att fungera om man sätter sig på tvären och vägrar anpassa sig. Eller om man inte ger saker en chans. Våga prova. Flera gånger. Sedan kan man komma överens om att det var inget för den ena parten och då skippar man det.

Bryr mig inte om VEM du är, utan HUR du är. Du kan vara mördare, nazist, värsting, datanörd eller moderat.
Till och med vegan!
Men bara du har ändrat dig eller har viljan att göra det. Jag dömer inte dig för vad du varit. Och du får fortsätta vara vegan, moderat eller vad det nu kan vara, bara du inte försöker få in MIG i det genom krav, hot eller tjat. Om du kommer med sakliga argument för att påverka mig så är det bara trevligt. Och det är lika trevligt om du accepterar mitt –Nej.

Jag gillar doftljus och att ha många kuddar i sängen. Macintosh och Hello Kitty. Pysslar med mina krukväxter och gillar att ha det städat i mitt hem.
Gillar även Festools skruvdragare och min rökmaskin. Min groteskt överdimensionerade baslåda och min PC som är full av spel. Det bästa som finns är att ha fest med lasrarna igång, överfulla askfat och billigt vitt och sött vin. Och massor med folk i alla åldrar!

Jag har inte låst fast mig i något fack. Är den typiska fjollbögen den ena stunden och meckar med min Volvo 945:a stunden efter. Jag är den jag mår bra av att vara. Och jag hoppas att du också är det. Och jag skiter i om du har högklackat eller läderbyxor, bara du är snäll mot mig och visar att du tycker om mig så får du samma sak i retur.

Dock har jag lite svårt för narkotikabruk. Har ett par vänner som varit nere och vänt på botten på grund av detta. De är fortfarande mina vänner då de har slutat i mer eller mindre utsträckning OCH att de visar mig den respekt att inte påtvinga mig ett bruk.

Att kunna skratta är viktigt. Var inte så jävla allvarlig. Livet innehåller ändå så mycket tråkigt och sådant man blir nere av. Skoja om allt. Det är kul.

Gud är inte kul. Det är inte heller kul med folk som utnyttjar eller är själviska.

Gillar när jag får brev. Skriv en rad och håll med mig eller säg att jag är dum i huvudet. ...eller att du vill bjuda mig på kaffe.

Sigur Ros - GlósóliVad är jag, har och gillar:

9 kuddar i sängen
Volvo 855 -97
Kortbyxor
Genelec
Settlers
Vitt vin
iPhone
Kaffe
Cigg
Katt
ABBA
Loppis
Doftljus
Macintosh
Family guy

Mina grupper

Mina favoriter

Homo har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons