Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
aggelito kille 31 Senast 2013-09-07 12:28

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2012-03-19Hjälte1993-03-28
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
0304 0
alexander.bo@hotmail.se adda :]

Mer bilder och sånt finns på skype, facebook & msn!

Alexander är mitt namn, men du får gärna kalla mig för Agge. Jag är från Grekland. Flyttade hit när jag var 3 år. Jag bor norr om Stockholm med mamma, pappa och en lillasyster. Annars så gillar jag att gymma och vara med polare :) Jag är singel, men det betyder inte att jag letar efter flickvän. Och om jag skulle leta så skulle jag inte leta efter någon här på Hamsterpaj haha.
Tycker du ska ta och skriva, svarar på alla som skriver! :)

Samhällets normer är så jävla snea. Om du är tillbakadragen och tyst, då är du emo. Om du är öppen och uttrycksfull, då är du uppmärksamhetskåt. Om du är oskuld efter du är 16, då gör du något fel och är osäker på din läggning. Om du förlorar den innan du fyllt 16, då är du en hora. Om du inte ger dig själv komplimanger, då tror folk du söker efter dem. Men om du ger dig själv en komplimang, så tror du att du “är någon”. Om du är unik, och sticker ut lite mer från dom andra, ja, då är du konstig. Om du är ”normal” då är du tråkigt och mainstream. Det är svårt att hitta sig själv i en värld så centrerad runt perfektion, när det i själva verket är operfektion som definierar oss till vilka vi är.
Peace.

Mina favoriter

aggelito har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

aggelito har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons