Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Zabuzei tjej 27 Senast 2021-07-27 14:36

Bojack Horseman

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2012-10-06Hjälte1996-07-21
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
7145 0
Feminist Vegan/Vegetarian Punkare Hårdrockare Dansare Mitt land: Sverige LOTR-nörd Studerande Festprisse Köttälskare
Ett utvecklad, mysteriskt, hysteriskt, romantiskt, komiskt, komplicerat, simpelt, sympatiskt underverk. För det är fan inte ett öververk.
Med egna ögon bevittna kärleken som inte existerar, enbart gjord av en spegelbild där det existerar dolda hemligheter, hemligheter som om man släpper lös skulle världen undersjunka i en depression med dränkta katter och tonåringar som skär i sin oskuld. Om man öppnar sina gluggar ser man inte mer än det världen vill att man ska se, om man stänger locken och är ensam med vita ögonglober ser man inte mer än vad man vill se. Området är begränsat, enbart personal får inträda. Bossen är högst, såsom du bogserar en bil. Du har ingen kontroll, du bara lutar huvudet tillbaka och får den jävla bilen som gick sönder på väg till jobbet körd av någon som kontrollerar allt. Personen i fråga har ditt liv i sina händer, utan att veta det. Personen är ingen gud, den bara gör sitt jobb. Jobbet är att få samhället att fungera. Folk , hjälp andra och andra ska hjälpa er. Vi är kedjan i cykeln, cykeln som vi snodde utanför ett U-land, där skit är populationen och våldtäkt turistattraktionerna.

Lägg dig ned i vattnet, ha varken öppna eller stänga kristaller, låt de bara vila mellan världarna, mellan dig och universum. Då man inser att man inte är ensam, inte unik, bara en av alla andra i ett fucking pussel. Alla samarbetar, utom du. Pusslet blir en jävla naturkatastrof när det saknas en bit, pusslet blir aldrig helt och fullbordat. Tillslut tröttnat bitarna och drar, världen minimerar och egot expanderar. Fuck logic, we are not united. Så ta din fula snorkråka och njut av det jävla livet du lever. För ett annat får du inte, inget är gratis. Luft, det som håller oss vid liv. Av allt annat som håller oss vid liv, vi är beroende av allt som finns. Dör något, dör något med det.

Låt dig inte luras av mitt tredje utseende, jag är vacker, jag är ditt ögongodis. Låt mig visa dig hur det funkar. Bryt armen åt båda hållen och njut av det irriterande flödet av blå och grön juice som strömmar genom dina kanaler, ända upp till himlen går åkturen och sista hållplatsen är ändå helvetet. Hjärtat hoppar av redan vid återvinningen med andra organ, men hjärnan stannar troget kvar, vilket bildar en kropp som är oförmögen att älska. W41T, 1 TH0UGHT W3 W3R3 B0RN TH4T W4Y! Tydligen inte, vi föds med ett motherfucking hjärta som inte gör något mer än pumpar blod. Gott folk, hjärtat är fan inte kapabel till att älska, om man hugger ut ett hjärta drar det inte och har sex med en maskros, utan det ligger kvar och andas till sista sekunden den faller in i djup koma in till fucking "eftervärlden", så vad får det dig att tro att du älskar mig? För att jag är vek? För att du har övertaget? N0T QU1T3! Så jag råder er småglin, pedofiler, tonåringar, sexgalningar, gamlingar, unga, kvinnor, män, dumma, omogna att dra , inte dit pepparn växer, till staden ni växte upp i. Sök upp en grav och placera era ben för jag kommer ta er på en jävla resa i min skimrande revolver, ingen volvo, revolver, utan min fucking fot upp i ert arsle.

Mina favoriter

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons