Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
batmanduuh Senast 2017-01-04 23:56

Who are you? An angel. Whats you name? Satan!

Medlem sedanSpecialstatus
2013-01-19Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
2616 1
Jag anser mig inte vara snygg osv. Smal är jag inte häller, överviktig. Därför tränar jag. Så ah!Jag är även kort. Folkz som alltid varit kortare växer fan om mig nu. Då är det illa. 160.5 cm om jag får be. SÅ JA! Jag är en kort, mullig och lagom random tjej som älskar att ha kul.

Ja jag är bitchig, men det är en del av min personlighet.

Om det är något jag älskar så är det verkligen mjukisbyxor, linne och en tjocktröja. Det ser du mig oftast i. Eller jeans och någon tröja. Har alltid på mig converse. Ja,även på vintern. Jag älskar att dansa, vara galen och crazy, åka longbord och att göra stuff ingen annan skulle komma på att göra.

FAVOMUSIK
Blandat som fan. Techno , house , hardstyle , niggarap haha , eminem , calvin harris osv. Fråga inte ens om jag gillar JB eller 1D..

FILMER&SERIER;
palla med sånt när man kan göra annat kul ?

INTRESSEN
shoppa , träna , vara med vänner , teckna , dansa , sjunga , ha kul , vara flum som fan , musik ,vara ute , driva , longbord , skatebord , vara i full gång , festivaler osv.

Mina favoriter

batmanduuh har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons