Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
cool-guy kille 32 Senast 2017-08-04 05:06

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-07-16Kändis1991-12-09
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
027 5
Hej och välkomna till min sida jag vill ha trevliga vänner och så vill jag vissa er hur jag är som person genom att skriva till mig så kan ni veta det.

PS: (Skype fråga mig kik fråga mig wordfeud fråga mig facebook fråga mig Bilddagboken fråga mig stallet fråga mig Kamrat fråga mig. Instagram fråga mig. Om jag nu har dom sidorna det är inte säkert.)

Om ni killar och tjejer som tror att jag är ute efter sex så behöver ni inte skriva till mig för jag vet vem jag är. Jag är inte ute efter den hetaste bruden. jag vill bara vara social mot dom som vill vara sociala mot mig kan du vara den som vill vara social med mig så länge du vill oavsett om vi nu inte känner varandra. Om jag är singel fråga bara jag kommer inte att blockera er. Vill ni träffa mig ja det beror ju på hur ni skriver till mig. Är jag krävande det beror ju på hur ni beter er mot mig. Blir jag sur om ni kallar mig för neger ja så klart för det finns mörkare personer än mig så jag kan inte vara neger för det betyder mörk. Jag respekterar alla ljusa och mörka folk jag bryr mig inte om hudfärgen bara attityden. Jag är VD på ett företag vill ni veta vilken så fråga mig Järna. Det var allt från mig.

Ni måste ha tålamod jag svarar när jag kan svara hej då.

:-) :-( :-O :-@ <3 ;-) :-P :-* :-# :-D :-> :-< :^)

Mina favoriter

cool-guy har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

cool-guy har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons