Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
flamehearts tjej 36 Senast 2015-07-10 13:56

alltid välkommna att skriva något:)

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-07-31Kändis1988-05-17
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1366 3
Hårdrockare Mitt land: Sverige Gamer Singel Köttälskare
hejsan jag heter Cecilia:)
vill jättegärna ha nya vänner:) att bara kunna till exempel prata om allt mellan himmel och jord:) vänner, chattkompisar tjejer som killar spelar ingen större roll:)... jag träffar och lär känna nytt folk gärna, om man vill snacka så hör jättegärna av er... kan prata om det mesta:)
mina intressen är annars skriva böcker, spela teater, cykla, klättra, kungfu, rita, se film, laga mat, hitta på saker med kompisar baka, iaf ganska mycket,
musik älskar jag och då är det mest rock till hevy metal som stor högst men kan gärna lyssna på annat också sen är jag lite av ett spelfreak om jag känner för det:)
om jag ser farlig ut, så är jag inte detkolonP är rolig och trevlig person, skämtsam och glad... är inte jätteseriös på nätet hela tiden, men är det om det behövs:) ta inte livet så hårt, man lever bara en gång, och det vore nåt om man kunde göra det till det bästa:)

Mina favoriter

flamehearts har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons