Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Flawwoo kille 32 Senast 2023-05-23 19:03
Frövi

Heart – don't be a fool, don't you understand she don't want you?

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-01-06Kändis1991-12-27
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
4474 9
Sänk bensinskatten Sverige ut ur EU Ateist Datanörd Lunarstormare Gamer Mitt land: USA Agnostiker Anti-FRA Singel Colaberoende Discjockey UFO-troende Köttälskare Twilight-fan Instagram Star Wars-fan
Hallå där. Jag är en go och glad kille på 28 jäkligt långa år. Eller är jag jävligt sur och jävligt tvär? Hmm, jag antar att det lär märkas tids nog.

Det här med att skriva en presentation har aldrig riktigt varit min starkaste sida men jag ska göra ett tappert försök. Friskt vågat hälften vunnet eller något.

Jag är väldigt svart eller vit, vilket innebär att jag antingen hatar eller älskar, skrattar eller gråter osv, ja ni fattar. Är trots det ganska så enkel att prata med och är väl egentligen öppen för det mesta.

Mina absolut största intressen är kaffe, spel, filmer samt musi, men jag diskuterar gärna allt mellan himmel och jord. Om det finns något undantag så visar det sig väl.

Är utbildad undersköterska.

Finns det något ni undrar över eller bara vill tjöta lite allmänt så är det självklart bara att hojta.

Killi kill i maggropen nu stänger jag dagboken!

Mina favoriter

Flawwoo har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons