Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Thecheeseman kille 25 Senast 2018-05-05 03:41

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-10-19Kändis1998-09-22
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
113 7
Hej du som läser det här! hur står det till?
Jag tänkte berätta lite kort om mig själv. Jag heter Christoffer men brukar ha smeknamnet Thecheeseman på flera olika ställen på nätet.
Det började så att jag satt och skulle skapa mitt steam konto en dag för ungefär sex år sedan och då tänkte jag: "Hmm, vad tycker jag om riktigt mycket som jag kanske kan ha med i mitt användarnamn på steam?" Det var ju helt solklart att det skulle bli Thecheeseman för jag älskar ju ost. Jag menar, hur underbart är det inte att sätta dig ner med en mugg varm choklad och en smält ostmacka?
För mig känns det liksom bara underbart.. Well well back to what i wrote about previously!
Jag brukar fråga nya personer jag möter om 3 saker de älskar. Det fungerar alltid om konversationen börjar bli lite stel :) I alla fall, mitt svar på den frågan måste nog vara musik, filmskapande och katter!
Men nu känner jag att det här blir en lite för lång presentation nästan så om du vill veta mer om mig så skriv gärna till mig! Skulle vara väldigt kul att få lära känna dig! kolonD

Jag lämnar er med en quote jag kom på själv.
- Out of the nowhere, out of the blue, we saw a cheesy dude.

Mina favoriter

Thecheeseman har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons