Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Morfar kille 37 Senast 2020-01-06 03:43

Nostalgitrippar på hamsterpaj

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2019-12-22Veteran1987-02-08
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
71 0
Hej alla glada! Fredrik Heter jag, och bor i Sundbyberg i norra Stockholm. Någon gång ungefär kring tiden för Karl XII's styre var jag administratör här på Hamsterpaj under namnet Morfang. Alltså på den tiden när sajten drevs av ett gäng 16-åringar. Har vart lite ensamt utan något community det senaste decenniet, eftersom jag lider av svår allergi mot facebook, instagram och twitter.

Mitt stora intresse i livet är musik. Jag spelar de flesta instrument, men kan absolut inte sjunga. Min bästa sida brukar bli synlig med en gitarr i handen. Ett annat stort intresse är att designa och bygga saker. Allt från smycken till mikroprocessorstyrd elektronik. Övriga intressen inkluderar Judo, Jigo-ryu Jiujitsu, samt klättring med grävmaskin.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, så den som vill veta mer får höra av sig. Jag bits bara om jag är hungrig så har du en kaka kan du känna dig trygg! =)

Mina favoriter

Morfar har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons