Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Han__ kille 33 Senast 2016-12-12 12:25

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2005-07-22Hjälte1990-08-16
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
142 083 3
Piratpartist Sänk bensinskatten Höj bensinskatten Kampsportsutövare Snowboardåkare Mitt land: Sverige Skidåkare Styrketränare
Tjooohooo! Jag är så glad o positiv man bara kan vara! (för det mesta) Det är bara o skriva! Va inte blyg nu!kolonD

Hur man duschar som en man! Ta av kläderna på sängen och lämna kvar dem i en hög.Gå naken till badrummet.Om makan syns till vifta med familjelyckan och hojta ?Tjoho? Titta i spegeln och dra in magen för att betrakta manskroppen.Beundra familjelyckans storlek i spegeln,klia påsen och lukta på fingrarna.Gå in i duschen.Tvätta armhålorna.Skratta åt hur högt fjärtar låter inne i duschen.Tvätta påsen och omgivande delar.Tvätta baken och låt hårstråna sitta kvar på tvålen.Gör mohikanfrisyr med hjälp av schampot. Dra undan duschförhänget för att kunna se i spegeln hur det ser ut.Slå en sjua i duschen och sikta på mittersta hålet i golvsilen. Skölj ur schampot och gå ut ur duschen.Titta i spegeln igen, spänn musklerna och beundra storleken på familjelyckan en gång till.Gå tillbaka till sovrummet med handduken runt midjan. Om makan passeras,släng handduken,ta tag i familjelyckan,ropa ?Här var det grejer!? och skjut fram underlivet mot henne.Fjärta två gånger.Sätt på gårdagens kläder.


självklart man ska göra såkolonD

Mina grupper

Mina favoriter

Han__ har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons