Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
OrdinaryChrisse kille 33 Senast 2022-06-05 14:16
Örbyhus

"Close the world, open the next."

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2005-08-19Hjälte1990-12-19
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
884254 6
Vänsterpartist Satanist Humanist Datanörd Hårdrockare Mitt land: Finland Mitt land: Sverige Vuxen Hamsterpaj-fan Gamer Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Jag har donerat mina organ LOTR-nörd Casual Singel WoW-nörd Jag ger blod Dykare Skeptiker Instagram Star Wars-fan

Don´t play with fire, play with ChrisseHejsan!
Är en rätt så vanlig och inte så spektakulär norrlänning. Här kommer "lite" info om mig. Har ni frågor eller funderingar så är det bara skicka ett meddelande.

Heter Christian men kallas oftast för Chrisse.
Är född och uppvuxen i staden som är först i världen med att flyttas, nämligen Kiruna men bor i Örbyhus utanför Uppsala.

Jobbar för tillfället som flygplatskontrollant på Arlanda vilket är ett riktigt roligt jobb. Om ni är ute och flyger så finns det en stor möjlighet att ni stött eller kommer stöta på mig på Arlanda.

Gillar att fota, mitt favoritobjekt är min katt Kenji

För övrigt så sysslar jag med teater och har varit med som skådespelare i olika pjäser och revyer i Kiruna. Just nu har jag inte tiden att lägga ner för skådespeleri men för att vara med i teatervärlden så har jag blivit scenmästare vilket är extremt kul.

Är professionell eldshowartist och har gjort shower i bl.a. Uppsala och Kiruna samt medverkat i Talang.
Älskar att baka och laga mat, enligt många så är mina bakverk det godaste dem ätit.

Mina favoriter

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons