Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Entrero kille 39 Senast 2019-10-03 10:52

Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2007-03-03Hjälte1985-03-08
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 53811 153 26
Sänk bensinskatten Ateist Vuxen Mitt land: Island Jag har donerat mina organ Anti-FRA LOTR-nörd Upptagen Jag ger blod Köttälskare Harry Potter-fan Skeptiker Sexpert
Nu var du väldigt jobbig för Entrero blev tvungen att skriva en presentation för att tillfredsställa din nyfikenhet om honom. Han ansåg inte alls att det var lätt men det gick och det blev riktigt sanningsenligt.
Oh yeah, han bor på Island nuförtiden så sannolikheten att möta honom på IRLs är rätt låg.
Kann þú að tala íslensku? Entrero getur það fljótlega.


Hurdan är den där Entrero? Han själv säger att han är lik sitt andranamn, som en Björn.Det finns otaliga teorier om hurdan Entrero är men sanningen är att han är godhjärtad för det mesta, kelsjuk å det grövsta, erotisk som få och benägen till lättja lite då och då men han uppskattar att hitta på något roligt i gott sällskap. Lasergame, bowling, simma, kasta gurkor ifrån toppen av eiffeltornet, eller något liknande. Desto mer spontant roligt det är, desto bättre! Iofs är massor av kramar ännu bättre så den som vill kan alltid ge Entrero en stor kram för att göra honom extra lycklig då han är väldigt kramig av sig. Tydligen finns det vittnen om detta.

Lite onödigt vetande för den som är nyfiken är även att Entrero är blodgivare. Han äger sju huvudbonader, tre scarfar, tycker om nitton ölsorter, sju whiskeys och äger endast ett gosedjur som han fick för nio år sedan.
Hans säng är 160 cm bred och han snarkar om han är drucken och ligger på rygg.
Extra onödigt vetande är att Entrero kommer alltid att ha längre ögonfransar än dig helt naturligt. Vad är det med folk (särskilt kvinnor) och att titta på hans långa ögonfransar som han inte lägger mascara på?

Entrero är koffeinberoende, så han blir ganska så lättirriterad om han inte får sitt dagsintag vilket på ett ungefär är minst en halv kanna ljuvligt mörkt kaffe. Det existerar alternativ men de är på tok för mysiga och erotiska för att mer än utvalda få ska få ta del utav dem. Morgonhumöret hans är långt ifrån trevligt så man gör bäst i att undvika Entrero tidigt på dagen.
- Tips från coachen: Ge honom kaffe på morgonen så blir han goe!
Ibland får man ta Entrero med en nypa salt eller sucka lite sådär sorgset som man brukar göra åt äldre släktingar som har börjat med att ta på sig underkläderna sist.

Något annat människor lär sig över tiden är att Entrero gillar att leka galne kocken i köket och ofta blir det väldigt gott.
"Marinera köttet? Varför det? Krydda köttet och grilla det och sen testar vi att marinera potatisen istället och rosta den i ugnen."
Vissa klyschor är verkligen sanningar och en man som kan laga mat är sexigt. Är det därför Entrero gillar att laga mat?


Vad pysslar Entrero med?Råkar man befinna sig på Island i Reykjavík så är det väldigt sannolikt att stöta på Entrero i en laug någonstans där han sitter i en heitir potti (varmpool) och njuter men önskar att han hade en öl.
Det är inte heller ovanligt att han sätter på lite klassisk musik, till exempel Mozarts violinkonserter, och målar tavlor.

Han har också blivit lite av ett träningsnörd och är övertygad om att han kommer ha en plattare mage innan han fyller år och en tvättbräda lagom till sommaren.
Ett av delmålen för träningen är tydligen att komma i form och dels för att *censur för ungdomar under arton*.

Vad gör Entrero på Hamsterpaj då?Inte så mycket nuförtiden. Han var Sysop (modereringsansvarig), gick i förtidspension ifrån pajen och sitter mest kvar för att prata med bekanta och vänner eller skriva lite här och var.

Mina grupper

Mina favoriter

Entrero har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons