Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Gargamel Senast 2018-12-04 18:13

Moderna vetenskapssamhället är lika förljuget och ruttet som medeltida Kyrkan. | "Hellre diktator än gay"

Medlem sedanSpecialstatus
2007-08-01Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
12 7492 596 12
Kommunist Anarkist Mitt land: Danmark Skåning LOTR-nörd Studerande Upptagen Festprisse Socialist Köttälskare IRC-nörd

Ingen gjorde om eller rätt sad (förutom Neant som är söt)Nu har ja råkat ta bort den här killens presentation.
För han har blivit hackad !

Har jag faktiskt inte alls, var hamsterpaj som blev hackad, inte jag :)

HEJ!


Ska härmed återskapa min presentation, den kommer bli annorlunda.
Först och främst är återigen tjockisar portförbjudna, ni är skitäckliga och borde avrättas. Bort bort bort bort med er. Samma gäller Ordningsvakter, ALLA ordningsvakter, inga undantag här, förutom de undantag jag är lagbunden att ha. Sysops och admins är även portförbjudna. Precis som ni önskar att jag skall följa era regler måste ni följa mina regler, annars spammar jag. Sedan önskar jag att besök av stockholmare skall undvikas, precis som bögar och negrer ej heller får besöka mig.

I övrigt så får enbart folk utan bild och med partitillhörighet till höger om Sverigedemokraterna skriva till mig, alternativt skall ni ligga till vänster om AFA. Resterande människor är äckliga och er vill jag ej prata med. Ifall du är en brukare/nyttjare/missbrukare av canabis måste du även lämna denna presentation, enbart horsare får samtala med mig. Pallar inte med peaceälskande flummare som bara är dumma i huvudet.

Folk under 20 år även de förbjudna, såvida jag inte accepterat personen under 20, småbarn har inget att tillföra mig, därför har ni inget här att göra.

JAG ÄR EN VIT HETEROSEXUELL MANSGRIS OCH NI SKA INTE DÖMA MIG FÖR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har för övrigt supit PiL under bordet, han somnade som en snorunge :)
"Det material jag publicerar på webbsidan lokaliserad till http://www.hamsterpaj.net/ och/eller dess undersidor är upphovsrättsskyddat och får under inga omständigheter reproduceras, kopieras eller förvanskas i någon form. De flesta överträdelser beivras och kan komma att bli föremål för civilrättsliga processer."


Btw, jag är den gnälligaste och otacksammaste människan på pajen även om jag är söt på ett särskilt sätt. <- Vem skrev det? kolonP <--- Tydligen jag själv på fyllan (A)

Mina grupper

Mina favoriter

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons